24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Kabar Breaking Malaysia wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Aloft Langkawi Pantai Tengah nunjuk Ammar Kevin, kelairan Perak

Ammar-Perak
Ammar-Perak
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hotel paling anyar ing garis pantai Barat Langkawi ing Malaysia, Aloft Langkawi Pantai Tengah wis milih Ammar Kevin Eu sing lair saka Perak dadi pimpinan tim pembuka. Kevin trampil karo operasi hotel sing wis dibukak, Kevin gabung karo Aloft Langkawi Pantai Tengah kanggo dadi kepala tim kanthi pengalaman suwene 30 taun ing industri perhotelan ing sabuk dheweke.

Wong hotel sing akeh pengalaman, Kevin miwiti karir ing keramahan ing departemen Pangan lan Minuman minangka Manajer Restoran. Banjur pindhah menyang tim pra-pembukaan JW Marriott Hotel Kuala Lumpur sing ngatur bukaan restoran lan pungkasane ngawasi ekspansi Pusat Konferensi Hotel. Sawise dasawarsa karo JW Marriott, Kevin nindakake peran Hotel Manager ing rantai Hotel lokal, Vistana Hotel Kuantan, lan peran Manajer Resor ing Resor Tanjong Jara, resor pantai mewah ing Pantai Timur Malaysia, kabeh kalebu bagean portofolio Hotel YTL.

Ing 2013, Kevin njupuk peran General Manager kaping pisanan ing Vistana Kuala Lumpur sadurunge pindhah menyang tim pra-pembukaan ing resort mewah bintang 5 Mangala Resort & Spa ing Kuantan lan sabanjure, Swiss-Garden Hotel ing Malacca.

Pelancong lan fotografer sing seneng banget, Kevin uga seneng eksplorasi seni lan masak. Ing acara khusus, Kevin nyipta badai kanggo kulawargane sing ngetokake keahliane, rendang daging sapi lan iwak kukus nganggo kecap.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.