Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Nigeria Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Larangan Green Africa Airways ing Boeing 737 MAX 8

GAA
GAA
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Green Africa Airways dina iki ngumumake komitmen nganti 100 737 MAX 8 pesawat, banjur dipérang dadi 50 pesawat tenan lan 50 opsi, amarga maskapai kasebut bakal miwiti operasi komersial. Kesepakatan total nggawa dhaptar rega $ 11.7 milyar, perjanjian pesawat paling gedhe saka Afrika, lan bakal dibayangke ing situs web Pesenan lan Pangiriman Boeing yen wis rampung.

Nampakake sanajan ana jinis penerbangan maskapai Lion's Air ing Indonesia, ora ana pengaruh saka adol pesawat iki.

"Dina iki minangka dina sing bersejarah kanggo industri penerbangan Nigeria lan Afrika," ujare Babawande Afolabi, Pendiri & CEO, Green Africa Airways. “Kesepakatan landmark iki bakal nggawe kita luwih cedhak karo cita-cita sing wis suwe kanggo nggawe maskapai kelas internasional sing bakal mbukak kunci kemungkinan anyar kanggo jutaan pelanggan. Secara umum, kesepakatan iki minangka simbol kandel dinamisme, ketahanan, lan dorongan wirausaha kanggo generasi sabanjure warga Nigeria lan Afrika. ”

Green Africa Airways, maskapai sing regane adhedhasar ing Lagos, Nigeria yakuwi nawakake lelungan udara sing aman, berkualitas lan terjangkau lan dadi kontributor signifikan tumrap pangembangan ekonomi Nigeria lan bawana Afrika. Maskapai anyar kasebut wis nampa Lisensi Transportasi Udara saka pamrentah Nigeria lan dilabuh karo sekelompok pimpinan industri senior sing dipimpin Tom horton, mantan Ketua lan CEO American Airlines, William Shaw, Pendhiri lan mantan CEO VivaColombia lan Virasb Vahidi, mantan CCO American Airlines.

"Nigeria dipanggonke kanthi unik dadi omah maskapai nilai utama sabanjure. Kemitraan strategis karo Boeing nyedhiyakake Green Africa Airways kanggo nggedhekake lan ningkatake lelungan udara kanggo para pelanggan ing Nigeria, lan luwih ngiyatake hubungan antarane ing Amerika Serikat, Nigeria lan Afrika, ”Ujare Vahidi.

Maskapai kasebut wiwitane ngrencanakake kanggo ngembangake pasar Nigeria lan banjur nggawe jaringan Pan Afrika sing kuwat. Miturut Outlook Pasar Komersial Boeing sing 20 taun, maskapai penerbangan ing Afrika bakal mbutuhake 1,190 pesawat anyar amarga bawana nambah konektivitas intra-kontinental lan antar benua sajrone dekade sabanjure.

"Potensial tuwuhing lelungan udhara Nigeria lan Afrika luar biasa amarga armada pesawat kasebut diarepake luwih saka tikel kaping pindho sajrone 20 taun sabanjure. Kita seneng banget yen Green Africa Airways milih 737 MAX kanggo nyedhiyakake pasar sing berkembang iki, "jarene Ihssane Mounir, Wakil Presiden Senior Sales & Marketing Komersial, Perusahaan Boeing. "Kita ngarep-arep Green Airways Airways nggawe armada kanthi MAX lan nggunakake efisiensi jet lan ketergantungan kanggo mbukak opsi anyar Nigeria lan bawana Afrika. Boeing bakal dadi mitra sing dipercaya kanggo Green Africa Airways amarga MAX dilebokake ing operasine lan liwat sukses jangka panjang. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.