24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Kuwait Breaking News News transportasi News Wire Plancongan

Latihan Kontrol Lalu Lintas Udara diwiwiti ing Kuwait

atake
atake
ditulis dening editor

Minangka bagéan saka kesepakatan kemitraan patungan, Airways New Zealand nyedhiyakake program pelatihan setaun ing ACK kanggo klompok siswa kontrol lalu lintas udara (ATC)

Print Friendly, PDF & Email

Minangka bagean saka kesepakatan kemitraan patungan, Airways New Zealand nyedhiyakake program pelatihan setaun ing ACK kanggo klompok siswa kontrol lalu lintas udara (ATC) lan wis nginstal simulator menara Total Control lan loro simulator radar ing kampus ing Kuwait kanggo digunakake sajrone latihan.

Maskapai kasebut wis kerja sama karo Australian College of Kuwait (ACK) kanggo nggawe akademi pelatihan kontrol lalu lintas udara kanggo latihan siswa Kuwait.

Solusi pelatihan bespoke nggabungake teknologi simulasi kelas dunia Airways, dicampur karo pelatihan adhedhasar kompetensi lan e-learning. Tes Simulasi Ketrampilan ATC adhedhasar SureSelect digunakake kanggo milih siswa; Teknologi simulasi Total Control digunakake kanggo latihan dunia nyata; siswa nggunakake sumber daya e-Learning Airbook kanggo pembelajaran seluler, fleksibel lan interaktif; lan program pembelajaran online Layanan Penerbangan Inggris uga kasedhiya kanggo siswa.

CEO Airways International Sharon Cooke ujar manawa kemitraan karo ACK ngidini Airways nggabungake metodologi pelatihan sing wis dingerteni lan sukses menyang Kuwait, sawijining pasar anyar kanggo panyedhiya layanan navigasi udara Selandia Baru.

"Airways seneng bisa kerja bareng ACK ing usaha patungan iki. Rekam trek sing nyedhiyakake solusi pelatihan lan teknologi ATC kelas internasional, digabung karo pengetahuan lan kepemimpinan ACK ing wilayah kasebut, tegese kemitraan iki bisa sukses, "ujare Ms. Cooke.

Klompok siswa ATC miwiti latihan ing akademi anyar ing wulan September, sinau ICAO 291 - Layanan Bahasa Inggris Penerbangan, ICAO 051 - Subjek Lisensi ATS, ICAO 052 - Kontrol Aerodrome, ICAO 054 - Pendekatan lan Pengawasan Wilayah, lan ICAO 053/055 - Pendekatan lan Kursus Prosedur Control Area.

Simulator Total kontrol lan menara dipasang ing Kuwait ing Mei lan digunakake dening para siswa lan instruktur kanggo ngontrol lalu lintas ing latihan sing niru donya nyata - niru wilayah informasi penerbangan kontrol lalu lintas udhara kanthi nggunakake grafis realistis foto-nyata lan simulasi kahanan cuaca apa wae.

Program pelatihan Airways bakal nyiapake para siswa kanggo latihan ATC ing Kuwait.

Airways wis ngirim solusi pelatihan ATC lan layanan konsultasi menyang wilayah Timur Tengah luwih saka 20 taun Organisasi iki kerja bareng Otoritas Penerbangan Sipil Umum (GACA) ing Arab Saudi sajrone wolung taun kepungkur, nglatih siswa kontrol lalu lintas udhara kampus pelatihan ing Selandia Baru, lan saiki nglatih siswa saka Fujairah, Kuwait lan Bahrain.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.