24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Investments News Warta Breaking Nigeria transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

Kesepakatan pesawat paling gedhe ing saindenging bawana Afrika diumumake

0a1a-210
0a1a-210
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Boeing lan Green Africa Airways sing berbasis ing Lagos dina iki ngumumake komitmen nganti 100 737 MAX 8 pesawat, banjur dibagi dadi 50 pesawat tenan lan 50 pilihan, amarga maskapai kasebut bakal miwiti operasi komersial. Kesepakatan total nggawa rega dhaptar $ 11.7 milyar, perjanjian pesawat paling gedhe saka Afrika, lan bakal dibayangke ing situs web Pesenan lan Pangiriman Boeing yen wis rampung.

"Dina iki minangka dina sing bersejarah kanggo industri penerbangan Nigeria lan Afrika," ujare Babawande Afolabi, Pendiri & CEO, Green Africa Airways. “Kesepakatan landmark iki bakal nggawe kita luwih cedhak karo cita-cita sing wis suwe kanggo nggawe maskapai kelas internasional sing bakal mbukak kunci kemungkinan anyar kanggo jutaan pelanggan. Secara umum, kesepakatan iki minangka simbol kandel dinamisme, ketahanan, lan dorongan wirausaha kanggo generasi sabanjure warga Nigeria lan Afrika. ”

Green Africa Airways, maskapai sing regane adhedhasar Lagos, Nigeria tujuane nawakake lelungan udara sing aman, berkualitas lan terjangkau lan dadi kontributor penting kanggo pangembangan ekonomi Nigeria lan bawana Afrika. Maskapai anyar kasebut wis nampa Lisensi Transportasi Udara saka pamrentah Nigeria lan dilabuh karo klompok pimpinan industri senior sing dipimpin dening Tom Horton, mantan Ketua lan CEO American Airlines, William Shaw, Pendiri lan mantan CEO VivaColombia lan Virasb Vahidi, mantan CCO saka American Airlines.

"Nigeria dipanggonke kanthi unik dadi omah maskapai nilai utama sabanjure. Kemitraan strategis karo Boeing nyedhiyakake Green Africa Airways kanggo nggedhekake lan ningkatake lelungan udara kanggo para pelanggan ing Nigeria, lan luwih ngiyatake hubungan antarane Amerika Serikat, Nigeria lan Afrika, "ujare Vahidi.

Maskapai kasebut wiwitane ngrencanakake kanggo ngembangake pasar Nigeria lan banjur nggawe jaringan Pan Afrika sing kuwat. Miturut Outlook Pasar Komersial Boeing sing 20 taun, maskapai penerbangan ing Afrika mbutuhake 1,190 pesawat anyar amarga benua kasebut bisa nambah konektivitas antar-benua lan antar benua sajrone dasawarsa sabanjure.

"Potensi pertumbuhan udara liwat Nigeria lan Afrika luar biasa amarga armada pesawat kasebut diarepake luwih saka tikel luwih saka 20 taun suwene. Kita seneng banget yen Green Africa Airways milih 737 MAX kanggo nyedhiyakake pasar sing berkembang iki, "ujare Ihssane Mounir, Wakil Presiden Senior Sales & Marketing Komersial, Perusahaan Boeing. "Kita ngarepake Green Africa Airways mbangun armada kanthi MAX lan nggunakake efisiensi jet lan ketergantungan kanggo mbukak opsi anyar ing saindenging Nigeria lan bawana Afrika. Boeing bakal dadi mitra sing dipercaya karo Green Africa Airways amarga MAX dilebokake ing operasine lan liwat sukses jangka panjang. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov