Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Fashion News News Wire Plancongan Singapur

Asia thumps fashion New York

Pilih basa sampeyan
Gaya Asia1-2
Gaya Asia1-2

Miturut Business of Fashion Report (McKinsey & Company 2017), "Kulon ora bakal dadi benteng global kanggo penjualan busana."

Print Friendly, PDF & Email

… Lan para pemenang saka Taiwan

Kajaba sampeyan Rihanna (sing nganggo gaun tanjung kuning desainer China, Guo Pei, ing Met Gala taun kepungkur)…

… Lan duwe akses menyang produsen fashion paling apik ing saindenging jagad, bisa uga (sanajan bisa uga) desainer Asia OMG / apik tenan ora bakal digantung ing lemari sampeyan. Kita bisa lelungan menyang Taiwan, Thailand, Malaysia, Jepang lan Singapura, utawa kita bisa ngetutake desainer Asia sing saiki kasedhiya ing AS.

Mbuwang utawa Investasi?

Konsumen Asia mbuwang akeh dhuwit kanthi mode mewah lan klompok iki nuduhake 50 persen saka total pembeli barang mewah. Demografi? Ing umur 35 taun, Internet cerdas lan nggoleki sing apik banget, unik, lan nuntut tampilan / ndeleng.

Pangertèn saka gaya millenial ing Asia beda banget karo wong tuwane, miturut riset anyar lan, amarga kualitas kain, gaweyan, lan konsep desain unik, merek Asia narik perhatian para pembeli sing cerdas (lan sugih).

Bold

Desainer Asia gelem eksprimen karo tekstil, warna, pola lan gaya anyar lan semangat kanggo eksperimen iki difasilitasi dening pabrikan lan konsumen lokal sing golek klambi WOW!

Pamitan Distrik Mode New York

Miturut Laporan Bisnis Mode (McKinsey & Company 2017), "Kulon ora bakal dadi benteng global kanggo penjualan busana." Ing taun 2018 (kanggo pisanan), "luwih saka separo penjualan sandhangan lan alas kaki bakal diwiwiti ing njaba Eropa lan Amerika Utara," nalika negara-negara berkembang ing Asia-Pasifik, Amerika Latin lan wilayah liyane berkembang.

Konsumen Asia-Pasifik wis dadi bagean penting ing kelas menengah lan ndeleng sandhangan minangka perpanjangan lan ekspresi gaya urip sing anyar. Grup iki plancongan lan blanja ing luar negeri. Pendhudhuk ing negara-negara Asia-Pasifik mbuwang udakara $ 600 milyar ing sanjabane negara asal. Ing segmen barang mewah, 75 persen kabeh penjualan bakal saka konsumen Tionghoa, kanthi luwih saka setengah sing ngentekake ing sanjabane China.

Mulih Gedhe utawa mulih

Industri pakaian internasional mbutuhake eksekutif supaya cepet lan mutusake. Mode minangka target sing obah lan tanggepan cepet marang tren minangka norma; sampeyan dadi sing pertama utawa sing pungkasan! Konsumen mode pengin pengalaman tuku lan rasukan seger, anyar lan dinamis. Merek kudu ujar, "Delengen AKU!" lan "Aku Kowe!" Pesen kasebut kudu kandel - ing kabeh platform, wiwit iPad nganti toko bata / mortir.

Pasar Cina kanggo barang mewah ora bisa diremehake. Jumlah jutawan Tionghoa samesthine bakal ngluwihi negara-negara liyane ing taun iki (2018) lan ing taun 2021 China diarep-arep duwe rumah tangga sing paling sugih ing donya.

Pamitan Eropa. Halo China

Ing 2016, kira-kira ana 7.6 yuta kluwarga Tionghoa sing tuku barang mewah, nomer luwih gedhe tinimbang jumlah rumah tangga ing Malaysia utawa Walanda. Saben 7.6 yuta rumah tangga kasebut nggunakake rata-rata $ 10,304 (RMB 71,000) kanggo barang mewah saben taun, kaping pindho saka kulawarga Prancis utawa Italia sing mbuwang. Konsumen kemewahan Tiongkok nyumbang luwih saka $ 7.4 milyar ing saben taun, nuduhake meh sepertiga saka pasar mewah global.

Blanja Plancongan ing China

Limalas saka 20 kutha sing dodolan klambi paling cepet tuwuh ing njaba pasar tradisional Barat, ing papan kaya Chongqing lan Guangzhou. Ing Tiongkok, salah sawijining tren sing paling penting yaiku nambahake daya beli pria amarga akeh pria Tionghoa sing kepengin nganggo busana lan mode.

Fesyen Asia sing Luar Biasa

AsianInNY bubar nampilake pertunjukan tren mode saiki saka desainer Taiwan sing kalebu Alexandra Peng Charton, Chelsea Liu, Jessica Chen, Joe Chan lan Pai Cheng. Sponsor acara kalebu: NOYU Teas, Singha Beer, Cakra Fashion Makeup & Skincare, Yuan's perhiasan lan Facto.

Pai Cheng, Desainer

   

Chelsea Liu, Desainer

Andre Kao, Desainer

Jessica Chan, Desainer

Desainer Profil

Saka Taipei Taiwan Pai Cheng sinau desain fashion ing Universitas Shih Chien lan dianugerahi Gelar Master Desain Fashion saka Istituto Maragoni, Milano. Dheweke miwiti merek ing Taiwan (2014). Cheng nggabungake pendhidhikan lan pengalaman Italia ing hi nduwe persona, nggawe warna sing cerah nganggo cetakan digital, nggawe pakaian asli lan khas kanggo wanita lan pria lan dipakai para seniman lan musisi.

Tsung Yu Chan miwiti karir ing Taiwan. Merek klambi pria wis jelas dikenal minangka mode tinggi sing diilhami saka mode jalanan lan seni modern. Dheweke sinau ing Prancis lan magang karo Rick Owens (American Retro) lan merek pakaian wanita Prancis Koche minangka asisten desainer. "Nggawe desain kanthi sampurna lan ngrasakake kabeh proses nggawa barang sing berkualitas yaiku cara paling apik kanggo nuduhake makna sandhangan sing apik marang wong."

Chelsea Liu

Lulusan 27 taun ing Universitas Chung Ang, Liu minangka jurusan film sinau lan terus sinau ing bisnis internasional nalika dheweke entuk gelar master. Studio dheweke adhedhasar ing Seoul lan New York. Pembuat film terkenal karyane, "kalung" (2008) lan "isih tresna karo sampeyan" (2011) ditampilake ing Festival Film Internasional Busan.

Dheweke wis digandhengake karo H&M Tokyo minangka stylist lan desainer level entri. Dheweke uga kerja ing tim desain ilustrasi Forever 21 ing NYC lan gabung karo Dolce & Gabbana dadi Fashion Intern. Ing 2013, dheweke diakoni minangka Desainer Mode Paling Terhormat Asia (London) lan ing 2014 dheweke misuwur minangka Desainer Gaun Pengantin ing taun iki.

Jessica Chen

Jessica Chen lair ing Taipei lan dadi penduduk NYC wiwit taun 1994. Jurusan kimia utama ing Baylor University, Texas, dheweke lulus saka FIT kanthi gelar BS ing Desain Mode. Dheweke magang ing Geoffrey Beene, Carolina Herrera lan magang karo Pauline Trigere.

Dheweke dadi Desainer Kepala kanggo desainer pakaian mewah Andrew Marc lan rancangane kasedhiya ing Saks Fifth Ave, Neiman Marcus, Bloomingdale lan Nordstrom. Dheweke wis dadi Direktur Desain Kulit ing desain S. Rothschild kanggo Ralph Lauren, Eli Tahari, DKNY, Zac Posen lan Rahasia Victoria.

Saiki dheweke dadi Direktur Desain lan Pemasaran kanggo desainer tas tangan Italia mewah, FVCINA. Desaine apik banget lan digawe saka kain mewah kanthi palet warna tempered lan perhatian kanggo jahitan lan detail sing apik. Dheweke ngrancang saka bahan upcycling kanggo nyuda sampah sing digawe saka industri mode.

Mode Fashion Asia

Kita wiwit nganggo sandhangan antara 50,000 - 100,000 taun kepungkur. Kanthi penemuan mesin tenun, kain lan klambi katon ora dikepengini supaya digawe kanthi massal. Saiki kita nganggo klambi kanggo saben dina, dina minggu, musim, acara, lingkungan, kanggo awake dhewe, lan kanggo wong liya sing penting. Wong-wong saka saindenging jagad nggawe pilihan khusus saben dina lan tuku barang sing disenengi, nggawe dheweke kepenak lan menehi pernyataan sing ora lisan babagan sing kita pikirake.

Ing dasawarsa pungkasan, lingkungan bisnis global wis owah lan industri sandhangan wis pindhah saka pemasaran massal dadi kustomisasi massal. Produk sing dibedakake, sing ditujokake ing segmen pasar tartamtu, dibutuhake kanthi strategis ing industri sing ditandhani kanthi persaingan sengit - berjuang kanggo milih sapa sing paling bisa nyenengake lan nyenengake pelanggan.

Miturut sejarah, tuku sandhangan direncanakake lan dipengaruhi sumber daya ekonomi; Nanging, nalika basis pelanggan tuwuh lan berkembang, saiki wong tuku pakean kanthi impuls (tuku sing ora direncanakake), nggawe tantangan anyar kanggo industri.

Sajrone desainer Asia bisa nampilake pendekatan sing seger, unik, lan canggih (lan edgy) kanggo mode (kanggo pria lan wanita), kekuwatane lan papane ing skyline fashion ora bakal bisa dibalekake.

Kanggo informasi tambahan lan sumber blanja kanggo para desainer Asia, hubungi [email dilindhungi] .

© Dr. Elinor Garely. Artikel hak cipta iki, kalebu foto, bisa uga ora diterbitake maneh tanpa idin tinulis saka penulis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan