Warta Breaking Travel Warta Breaking Lithuania Pariwisata News Wire Plancongan

5 tren SPA kanggo 2019 Diturunake

FLORES-SPA-in-Druskininkai-Lithuania
FLORES-SPA-in-Druskininkai-Lithuania
ditulis dening editor

Tren SPA 2019 sing paling nyenengake yaiku warta apik kanggo para pecinta alam.

Print Friendly, PDF & Email

Ing taun-taun pungkasan, industri kesehatan wis saya cepet tinimbang saiki. Sanalika, fokus SPA wis ganti saka kaendahan menyang kesejahteraan transformatif sakabèhé, nggawe sawetara kecenderungan anyar sing bakal nyopir jagad SPA ing taun 2019.

Eropa Lor - sing ndhisiki inovasi SPA - wis nggunakake sawetara tren ing taun mbesuk.

"Ing taun iki, kita wis ngerteni tren SPA" bali menyang alam ". Kita asring krungu saka para tamu manawa pilihan hotel SPA gumantung saka jarak alas lan jinis perawatan alami sing bisa ditawakake. Kita yakin manawa ing taun iki, tren iki bakal terus berkembang lan masarakat bakal kepenginan alam minangka sumber kesejahteraan, ing lingkungan lan perawatan ”, ujare Kęstutis Ramanauskas, Direktur Resor Kesehatan ing Druskininkai, kutha SPA Lituania sing nduweni tradhisi kesehatan umur pirang-pirang abad.

Miturut SPA lan ahli kesehatan Druskininkai, iki minangka limang tren utama sing dikarepake bakal tuwuh popularitas ing taun 2019:

 

  1. Mlaku ing SPAcation dawa. Tren anyar yaiku plancongan menyang hotel SPA lan nikmati perawatan saben dinane. Pusat SPA nawakake paket liburan lan penawaran paling apik kanggo wong-wong sing gelem nginep luwih saka sawetara dina, supaya luwih akeh wong nyoba prosedur anyar. SPAcation bisa kalebu hiburan aktif, paket olahraga promosi kesehatan lan pengalaman dhahar asli. Aman Spa ing Aman Le Melezin ing French Alps nawakake paket tiket ski eksklusif, sesi yoga pra-ski, nedha bengi, lan perawatan SPA kanggo wong sing nginep ing resor kasebut saka 3 nganti 6 dina. Hotel Kalevala ing Finlandia duwe pilihan paket sing kalebu pijet, sauna lan kamar mandhi sing digabung karo perjalanan safari mobil salju lan kegiyatan sing nyenengake.

 

  1. 2. Siraman alas. Shinrin-Yoku minangka praktik siram alas ing Jepang sing dikenal kanggo mbukak kekuwatan misterius ing alas lan digunakake kanggo terapi lan penyembuhan. Terapi iki, sing kalebu mlaku-mlaku dawa ing alas, diajab dadi populer ing saindenging jagad ing taun 2019, amarga masarakat njupuk pendekatan sing luwih proaktif lan holistik kanggo kesehatan. Siraman alas kabukten bisa nyuda tingkat kortisol, nyuda depresi, ngatasi stres lan pengaruh positif tumrap tekanan getih. Tanduran alas Jepang asring mara Taman Nasional Chubu-Sangaku ing ngendi dheweke bisa milih manawa bakal mlebu alam kanthi total utawa gabung karo rekreasi ing salah sawijining resort ski lan pusat sumber air panas. Druskininkai, kutha SPA ing Lithuania, dikenal kanthi jeneng "paru-paru Lithuania" amarga alas pinus magis sing ngubengi kutha kasebut. Pengunjung ing Druskininkai duwe akeh kesempatan kanggo terapi alas - bisa numpak sepeda liwat alas wit pinus, seneng taman petualangan alas UNO utawa ngatasi stres kanthi mlaku-mlaku Taman kesehatan Dineika. Kutha SPA dununge adoh saka dhaerah urbanisasi, lan terapi siram alas minangka salah sawijining kegiyatan sing paling populer ing Druskininkai.

 

  1. SPA kanggo bocah. Sajrone sawetara taun kepungkur, bocah-bocah wis nuladha tuladhane wong tuwane lan nganut SPA - lan iki ora bakal mandheg. Miturut Asosiasi SPA Internasional, luwih saka separo meh 14,000 SPA ing Amerika Serikat nawakake paket kanggo kulawarga, remaja utawa bocah - lan Eropa ngetutake jejak. Wilayah sing ramah bocah njupuk pusat SPA - saka sauna khusus kanggo bocah lan terapi uyah. Macem-macem prosedur dirancang supaya bocah bisa nyenengake nalika tambah sehat. Malah tata cara kaendahan bisa disesuaikan karo kabutuhane bocah. Ing Austria, Grand Resort Bad Ragaz minangka omah area SPA sing diwasa bisa nuduhake prosedur kesehatan lan kaendahan karo bocah-bocah. Menu SPA kanggo bocah kalebu pijet madu lan coklat, manikur lan prosedur 'kaki seneng'. Inhalasi, sesi guwa uyah, apitherapy, masker rai lan kamar mandi - perawatan jangka pendek iki kalebu ing program SPA kanggo bocah-bocah TAOR-Karpaty, hotel lan kompleks kesehatan Ukraina.

 

  1. 4. Panas lan lendhut misuwur maneh. Ranjang hamam, terapi lendhut, sauna - cara santai lan rehabilitasi sing wis atusan taun kepungkur - dadi saya populer amarga masarakat nemokake manfaate kesehatan maneh. Pusat SPA sing inovatif nggawe prosedur kasebut dadi pengalaman mewah lan unik kanthi nambahake herbal lokal, minyak esensial lan kosmetik berkualitas tinggi. Kanggo ritual kasur hammam tradisional lan luwih saka 20 sauna, penyayang SPA kudu lunga menyang pusat hiburan lan kesehatan Druskininkai Aqua, sambung karo FLORES Hotel lan SPA lan Resor kesehatan Druskininkai. Pusat iki nyedhiyakake macem-macem prosedur sing nggabungake bahan alami lan perawatan tradisional - kabeh kalebu saka aplikasi lumpur terapeutik nganti ritual emas. Saune infrared, sing ora panas hawa nanging anget awak ing njero ruangan, uga saya misuwur. Ing kene, panas luwih jero maneh, nyebabake detoksifikasi, istirahat, sirkulasi sing luwih apik lan kulit sing bening. Kulm Hotel St. Moritz ing Swiss nduwe kabin inframerah 30-37 C khusus.

 

  1. Logam lan watu larang regane digunakake kanggo perawatan. Penyembuhan kualitas logam lan watu sing larang regane - kayata perak, emas, mutiara lan amber - ditemokake maneh. Dheweke bakal saya digunakake kanggo prosedur kesehatan lan kecantikan. Mandi ion perak diarani bisa ningkatake kesejahteraan lan warna kulit. Dheweke uga ngendhokke awak lan pikiran, nyuda lemes lan mulihake keseimbangan energi. Amber nerbitaké asam amber menyang lingkungan nalika suhu pas tekan, mengaruhi sistem saraf lan ngatasi stres. Emas tetep sumringah ing kulit lan malah bisa ngobati macem-macem penyakit kulit lan infeksi amarga kualitas antibakteri. Malah ing resort Turki sing terjangkau, kayata Aqua Fantasi ing Izmir, masarakat bisa nyoba pijet nganggo bubuk emas lan minyak esensial. Amber - asring diarani emas Lithuania - digunakake kanggo rutinitas kesehatan ing Eropa Wétan. Pusat SPA ing Lithuania kaya Grand SPA Lietuva ngajak para tamu nyoba pijet ambar, aplikasi lan scrub. Sawise prosedur gawe anyar, dheweke bisa uga nyoba teh amber - minuman sing ngisi awak kanthi watu anget iki.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.