Airlines Airport Breaking Malaysia News Warta Breaking Travel transportasi News Wire Plancongan

Air Asia adol 29 pesawat mung kanggo nyewa maneh

Pilih basa sampeyan
0a1a-68
0a1a-68
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Air Asia adol 29 pesawat - Airbus 'A320-200ceo lan A320neo menyang Castlelake. Castlelake bakal nyewa pesawat sing padha bali menyang maskapai penerbangan berbasis AirAsia.

Kanggo AirAsia, kesepakatan kasebut minangka langkah liya kanggo monetisasi aset amarga maskapai anggaran paling gedhe ing Asia ngupayakake ngowahi awake dhewe dadi perusahaan sing entheng fokus ing digital.

Ing pengajuan karo Bursa Malaysia wingi, AirAsia ujar manawa anak perusahaan duweke sing ora langsung, Asia Aviation Capital Limited (AACL), wis nggawe perjanjian tuku saham karo entitas ora langsung Castlelake kanggo mbuwang kabeh kepentingan ekuitas ing Merah Aviation Asset Holding Ltd - sing duwe pesawat.

Ngandika yen bathi saka pembuangan utamane kanggo mbayar utang sing ana lan kanggo mbayar biaya perkiraan transaksi sing diusulake.

"Dewan yakin manawa transaksi sing diusulake jumbuh karo strategi klompok AirAsia kanggo fokus ing operasi maskapai inti, nalika nyedhiyakake sumber daya ing grup AirAsia kanthi cara sing luwih efisien."

"Kanthi transaksi sing diusulake, AirAsia bakal bisa ngreksa dana sing ana kanggo bisnis mbesuk lan nyedhiyakake platform sing stabil kanggo AirAsia kanggo nggedhekake jaringan rute, tanpa komitmen finansial kanggo nduwe pesawat sing intine intensif kapital lan / utawa nindakake sing anyar lan kesempatan investasi sing cocog kanggo nggedhekake ngasilake para pemegang saham. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.