24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Warta Breaking Kyrgyzstan News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Wakil Menteri Informasi lan Pariwisata Kirgizstan mundur

Ainura-Temirbekova
Ainura-Temirbekova
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ainura Temirbekova ninggalake jabatan Wakil Menteri Budaya, Informasi lan Pariwisata Kyrgyzstan miturut kiriman kasebut ing Facebook.

Miturut dheweke, iki minangka keputusan sing disengaja. Ainura Temirbekova matur nuwun marang kabeh wong amarga wis mbantu lan kerja sama lan nyuarakake sebab kenapa dheweke mundur.

«Wayahe menehi kesempatan kanggo pendekatan, ide, lan kesempatan anyar. Aku mbukak kerjasama ing bidang apa wae lan target supaya terus migunani kanggo negara sing apik, Kyrgyzstan lan masarakat sing apik, ”ujare Ainura Temirbekova.

Dheweke nambahake manawa dheweke kerja ing pimpinan sawetara kepala pamrentah, wakil perdana menteri lan menteri, karo wakil saka rong konvoksi Parlemen luwih saka 5 taun.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.