Wakil Menteri Informasi lan Pariwisata Kirgizstan mundur

Ainura-Temirbekova
Ainura-Temirbekova
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ainura Temirbekova ninggalake jabatan Wakil Menteri Budaya, Informasi lan Pariwisata Kyrgyzstan miturut kiriman kasebut ing Facebook.

Miturut dheweke, iki minangka keputusan sing disengaja. Ainura Temirbekova matur nuwun marang kabeh wong amarga wis mbantu lan kerja sama lan nyuarakake sebab kenapa dheweke mundur.

«Wayahe menehi kesempatan kanggo pendekatan, ide, lan kesempatan anyar. Aku mbukak kerjasama ing bidang apa wae lan target supaya terus migunani kanggo negara sing apik, Kyrgyzstan lan masarakat sing apik, ”ujare Ainura Temirbekova.

She added that had worked under the leadership of several heads of government, deputy prime ministers and ministers, with deputies of two convocations of the Parliament for more than 5 years.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.