24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Resorts Warta Breaking Taiwan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Debut properti pertama ing Hilton ing pusat kutha Taipei

0a1a-225
0a1a-225
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hilton dina iki ngumumake pembukaan DoubleTree dening Hilton Taipei Zhongshan. Hotel 14 lantai 106 lantai iki minangka tambahan paling anyar saka portofolio global DoubleTree by Hilton, salah sawijining 15 merek terkemuka ing Hilton. Dumunung ing tengah kutha Taipei, DoubleTree dening Hilton Taipei Zhongshan duweke Jiu-Yu Property Group lan dikelola dening Hilton.

"Rong wulan wiwit Hilton nggawe landmark bali menyang pasar Taiwan kanthi mbukak Hilton Taipei Sinban, pembukaan DoubleTree dening Hilton Taipei Zhongshan nuduhake komitmen kita tumrap pertumbuhan pasar," ujare Qian Jin, presiden wilayah, Greater China lan Mongolia, Hilton. "Kita ngarep-arep bisa nyenengake para tamu kanthi pengalaman sing luar biasa lan keramahan sing nyenengake nalika ngembangake portofolio Hilton ing pasar Taiwan."

Dumunung ing tengah kutha Taipei, hotel kasebut dununge cedhak distrik finansial lan bisnis, uga hiburan lan penawaran blanja paling apik ing Taipei. Stasiun sepur Zhongshan MRT mung ana 350 meter, nyedhiyakake akses cepet menyang Bandara Internasional Taiwan Taoyuan lan Bandara Internasional Taipei Songshan.

"Kita seneng banget karo tuwuhing DoubleTree sing hebat dening Hilton sing terus dialami ing wilayah Asia Pasifik, kanthi meh setengah saka 200 hotel ing pipa sing ngladeni wilayah iki ing jagad iki," ujare Shawn McAteer, wakil presiden senior lan kepala global, DoubleTree dening Hilton. "Kita bangga nggawa hotel DoubleTree by Hilton pertama ing kutha Taipei, ing endi para tamu bakal bisa ngrasakake layanan sing kepenak lan dipersonalisasi, kabeh diwiwiti kanthi tandha tangan, sambutan DoubleTree Cookie sing apik."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov