Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Warta Breaking Taiwan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel Bintang Satu nganti Five ing Taiwan: Apa tegese

hoteltw
hoteltw
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Asosiasi Hotel Bintang Taiwan duwe tugas penting hotel rating.

Evaluasi kanggo hotel kanthi rating bintang duwe limang derajat, saka siji lintang nganti limang lintang kanthi saben bintang nduweni makna beda - karesikan, kebersihan, lan keamanan iku perquisites.

  1. Siji Bintang: Hotel kasebut nyedhiyakake para turis layanan dhasar kebersihan, keamanan, kebersihan, lan fasilitas penginapan sing gampang.
  2. Rong Bintang: Hotel kasebut nyedhiyakake para turis layanan penting babagan kebersihan, keamanan, kebersihan, lan fasilitas penginapan sing nyaman.
  3. Telung Bintang: Hotel kasebut nyedhiyakake para turis kanthi bersih, keamanan, kesehatan premium, lan fasilitas panginepan sing nyenengake, pusat restoran lan lelungan (bisnis).
  4. Papat Bintang: Hotel-hotel kasebut nyedhiyakake para turis layanan sing apik lan ati-ati kanggo kebersihan, keamanan, kebersihan premium, lan fasilitas penginapan sing luwih apik karo luwih saka rong restoran, pusat perjalanan (bisnis), aula pesta, ruang rapat, olahraga lan rekreasi, uga fasilitas layanan internet sing cerdas ing kabeh wilayah.
  5. Five Stars: Hotel-hotel kasebut nyedhiyakake para turis layanan mewah lan bersih, keamanan, higienis, lan fasilitas penginapan sing nyenengake lan nyenengake kanthi luwih saka rong restoran, pusat perjalanan (bisnis), aula pesta, ruang rapat, olahraga lan rekreasi, uga fasilitas layanan internet sing cerdas ing kabeh wilayah.

Hotel sing entuk rating bintang dadi jaminan layanan kanggo konsumen. Turis bisa milih hotel sing cocog kanggo stayover miturut panjaluk lan pilihan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.