Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Ghana Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Duta Pariwisata Ghana: Seks minangka panguat pariwisata

0a1a-232
0a1a-232
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Presenter radio lan TV Ghana, Abeiku Aggrey Santana, sing ing taun 2016 diumumake minangka Duta Pariwisata kanggo Ghana, negesake perlune nyengkuyung lan ningkatake seks minangka panguat pariwisata.

Miturut Santana sing uga kedadeyan karo Chief Executive Officer Kaya Tours, umume turis teka ing Ghana ora mung kanggo situs wisata, budaya lan sejarah sing sugih nanging uga ngalami pria lan wanita Ghana.

“Pariwisata seks dudu promosi promucuity, sing kita ucapake yaiku, ayo nduwe perkawinan utawa hubungan antar ras. Nalika wong asing teka, dheweke seneng karo sampeyan minangka pria utawa wanita, lan nalika kedadeyan kasebut dheweke bakal terus nerusake hubungan karo sampeyan, "jarene

Nerangake luwih lanjut, jarene, sanajan Ghana durung ngesahake perdagangan seks, ana wong sing nindakake lan mulane, kira-kira waktune para remaja dididik kanggo njupuk kesempatan ing pariwisata seks, lan ujar manawa ana negara kaya Kenya, Gambia, Senegal sing wis ndhidhik wargane supaya bisa nyedhaki lan narik kawigaten para wong asing.

"Ana akeh wong asing sing teka ing kene, dheweke seneng karo kita, nanging dheweke ora bisa ngucapake lan kita uga seneng, nanging uga ora ngandhani, masalah kita yaiku karo pendekatan," ujare.

Reaksi kanggo masalah eksploitasi, CEO Kaya Tours ujar manawa wong-wong sing wis dieksploitasi mung amarga ora duwe pendhidhikan sing dibutuhake.

"Wong sing wis dieksploitasi yaiku wong sing durung duwe pendhidhikan, yen sampeyan duwe pendhidhikan lan ngerti apa sing dadi kepentingan sampeyan, mula ora bakal dieksploitasi amarga duwe agenda lan tujuane," jarene.

Presenter TV kasebut ujar manawa keyakinan kasebut diwiwiti saka pengalaman minangka operator pariwisata.

"Dadi kanca karo wong-wong mau lan cukup strategis supaya ora laku seks ing wiwitan sesambetan," ujare.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov