Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Pusat penerbangan ing Nairobi utawa Addis Ababa? Kenya Airways dadi inisiatif

kenya-bandara
kenya-bandara
Avatar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Saingan karo Addis Ababa, Nairobi pengin dadi pusat penerbangan regional ing Afrika Wétan. Iki dadi jelas nalika Anggota SkyTeam Kenya Airways saiki saingan karo Anggota Star Alliance, Ethiopian Airlines kanggo nggawe Nairobi dadi pusat penerbangan utama ing wilayah kasebut.

Saingan karo Addis Ababa, Nairobi pengin dadi pusat penerbangan regional ing Afrika Wétan. Iki dadi jelas nalika Anggota SkyTeam Kenya Airways saiki saingan karo Anggota Star Alliance, Ethiopian Airlines kanggo nggawe Nairobi dadi pusat penerbangan utama ing wilayah kasebut.

Kenya Airways pengin kabeh, kalebu njupuk alih manajemen Bandara Internasional Jomo Kenyatta (JKIA) ing Nairobi. Usul kaya kasebut diwenehake menyang Otoritas Bandara Kenya (KAA) miturut laporan warta lokal.

Jonny Andersen, MD, KAA ujar manawa aplikasi kasebut, sing nerangake kepiye Kenya Airways bakal ndhukung lan ngembangake bisnis penerbangan ing Kenya, bakal diwenehake yen entuk persetujuan saka regulator bandara. Kajaba iku, KAA kudu yakin manawa proposal kasebut bisa ditindakake lan nyedhiyakake regane dhuwit kanggo KAA lan masarakat sadurunge dileksanakake.

KAA wis milih penasihat kanggo mbantu lan nuntun. Kenya Airways bakal gabung karo KAA minangka bagean saka rencana gedhe kanggo ningkatake pemulihan maskapai lan semen status Nairobi dadi pusat transportasi regional.

Kenya Airways bakal njupuk staf lan operasi KAA kanggo umum. Langkah iki bakal nggedhekake macem-macem layanan maskapai kanggo kalebu penanganan, pangopènan, katering, pergudangan, lan kargo darat.

Zona ekonomi khusus bakal muncul ing sekitar JKIA.

Pamrentah samesthine bakal ndhukung usaha patungan kasebut kanthi mbebasake maskapai nasional saka pajak tartamtu.