Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Israel Breaking News News Resorts Warta Breaking Romania Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Rumania saya rame ing Israel

0a1a-235
0a1a-235
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Rumania wis dadi negara utama ing Eropa Wétan minangka sumber turis kanggo Israel, ngungkuli Polandia, negara sing terus rangking ing taun-taun kepungkur.

Kepentingan warga Romania ing Israel terus berkembang, amarga turis taun iki wis ngluwihi target 100,000 sing ditemtokake minangka tujuan kanggo pungkasan taun iki.

Miturut data paling anyar saka Menteri Pariwisata ing Israel, jumlah turis Rumania sing ngunjungi negara kasebut ing 11 wulan pertama taun iki 100,900, 35% luwih dhuwur tinimbang periode sing padha taun kepungkur lan luwih saka tikel dibandhingake sing padha periode 2016. Ing wulan Oktober wae, meh 20,000 wong Romania ngunjungi Israel, lan ing wulan November - 14,000.

Saben minggu, udakara 40 penerbangan mangkat saka Bandara Internasional Henri Coandă saka Bukares menyang Bandara Ben Gurion ing Tel Aviv. Penerbangan kasebut udakara udakara 2.5 jam, dadi salah sawijining penerbangan paling cedhak menyang Timur Tengah.

Luwih saka 60 penerbangan mingguan saiki ngubungake Tel Aviv lan Eilat menyang bandara utama ing Rumania - Bukares, Timisoara, Cluj, Iasi lan Sibiu ... 2018 dibandhingake karo 2016, ana 152 persen turis Romania sing nambah, lan pandangane tetep positif.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov