Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking News Polandia Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Ras Al Khaimah: Turis Eropa liyane sing duwe penerbangan anyar ing Polandia

Pilih basa sampeyan
0a1a-236
0a1a-236
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Enter Air, maskapai charter operator tur terkenal TUI Polandia, mlebu penerbangan langsung perdana sing nggawa 185 penumpang saka Wroclaw menyang Ras Al Khaimah.

Rute anyar iki bakal dilayani seminggu sepisan saben dina Minggu, menehi para turis Polandia akses langsung lan gampang diakses menyang Ras Al Khaimah. Daya tarik Ras Al Khaimah minangka tujuan kanggo para turis internasional tetep kuat, nyumbang 62% pengunjung umume ing telung kuartal pertama taun 2018. Minangka bagean saka strategi Tujuan 2019, RAKTDA nambah promosi kanthi signifikan ing Eropa sing nampilake keragaman tujuan kanggo pamirsa inti ing pasar utama.

Ngomentari peluncuran rute anyar kasebut, Haitham Mattar, Chief Executive Officer, RAKTDA, ujar, "Sajrone sawetara taun kepungkur, Polandia dadi salah sawijining pasar sumber pariwisata internasional paling kuat kanggo RAK, mula langkah iki minangka pangembangan strategis sing penting sing bakal luwih gampang hubungan bilateral sing sukses ing antarane kaloro negara kasebut.

Kajaba iku, tambahan anyar iki ngembangake jaringan Bandara Internasional Ras Al Khaimah, sing nuduhake kapercayan global sing kuat tumrap industri perjalanan lan pariwisata Emirat. Eropa minangka pasar utama kanggo Emirat, lan kita yakin manawa rute anyar iki bakal sukses banget kanggo nambah pengunjung ing Emirat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov