Breaking News Korea Lor Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Investments Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK

Dolan maring Korea Lor seneng turis Inggris lan dadi sponsor

Pilih basa sampeyan
NKS
NKS
ditulis dening Juergen T Steinmetz

"Kunjungi Korea Utara kanthi bangga ngumumake penandatanganan kesepakatan sponsor karo tim bal-balan Inggris Blyth Spartans FC," ujare kiriman LinkedIn dening perusahaan tur sing adhedhasar ing Shenzhen, China.

Print Friendly, PDF & Email

Sponsor paling anyar kanggo Blyth Spartans FC yaiku Kunjungi Korea Lor. Blyth Spartans minangka tim Sepakbola Inggris. Klub Sepak Bola Asosiasi Blyth Spartans minangka klub bal-balan sing adhedhasar ing Blyth, Northumberland. Saiki dadi anggota Liga Nasional Lor, tangga nomer enem bal-balan Inggris, lan main ing Croft Park /

"Kunjungi Korea Utara bangga ngumumake penandatanganan kesepakatan sponsor karo tim bal-balan Inggris Blyth Spartans FC," ujare kiriman LinkedIn dening perusahaan tur sing adhedhasar ing Shenzhen, China. Kunjungi Korea Utara bakal dipromosikan ing situs web klub lan media sosial.

Blyth Spartans FC ana ing sawijining kutha kanthi sejarah penambangan batubara lan pembuatan kapal lan saiki ana turbin angin sing ngasilake listrik. Kayane papan sing ora mungkin kanggo ngirim pengunjung menyang Korea Lor, sing mung dadi tuan rumah udakara 4,000 turis Kulon ing taun. Menteri Luar Negeri Inggris ngelingake warga Inggris supaya lelungan menyang Korea Utara.
Perusahaan plancongan Tionghoa nyathet sawetara tur Korea Utara ing situs kasebut, regane udakara $ 500 nganti $ 2,800, gumantung saka dawa lan jinis akomodasi sing dikarepake.
Biaya iklan kasebut Kunjungi Korea Utara nganti $ 190, miturut tarif sing dikirim ing situs web klub bal-balan kasebut. Perusahaan lelungan rumangsa yen pambayaran kasebut bangga.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.