Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Kepulauan Cayman Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Kapuloan Cayman: Wutah sing luar biasa ing taun 2018

0a1a-247
0a1a-247
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kapuloan Cayman nampani 410,984 2018 pengunjung stayover ing sewelas wulan pertama 11.26. Iki nuduhake kenaikan 2017 persen sajrone sewelas wulan pertama 2017 lan minangka pengunjung paling dhuwur ing sejarah sing direkam. Total kunjungan kanggo taun 418,403 yaiku XNUMX.

"Wutah sing luar biasa saka para rawuh sing kita tingali ing taun 2018 minangka bukti saka ketahanan Kepulauan Cayman liwat kemitraan para pemangku kepentingan, kapercayan investor sing dhuwur lan komitmen nasional kanggo pembangunan infrastruktur," ujare Wakil Perdana Menteri lan Menteri Pariwisata, Terhormat Musa Kirkconnell. "Upaya strategis Menteri Pariwisata lan Dinas Pariwisata kudu dilanjutake, kanggo njamin kepulauan kita njupuk pendekatan sing holistik kanggo ngatasi kebutuhan saben pengunjung sing nguntungake pantai kita. Aku ngarep-arep bisa mungkasi taun iki kanthi tekane rekor lan terus semangat iki nganti taun 2019. ”

Kedatangan udara November menyang Kepulauan Cayman minangka November paling apik ing sejarah rekor kanthi total 38,172 pengunjung, tambah 9.07 persen ing taun 2017. Kunjungan saka Amerika Serikat tambah 10.43 persen. Cathetan penting yaiku wilayah Tenggara sing nyathet kenaikan 19.44 persen ing taun 2017. Angka kasebut dibantu dening tambahan layanan saben dina JetBlue saka Benteng Lauderdale ing wulan Oktober. Wilayah Timur Laut tambah 6.42 persen lan ditambah karo peningkatan kapasitas penerbangan saka JetBlue lan maskapai penerbangan nasional kita, Cayman Airways. Wilayah Southwest nyathet kenaikan 16.3 persen ing taun 2017; nalika wilayah West Coast lan Midwest nyathet masing-masing 15.97 lan 4.55 persen. Kedatangan Kanada uga nuduhake kinerja sing kuat, kanthi tambah kunjungan ing pertumbuhan 13.27 persen ing wulan November 2017. Upaya terus ngembangake pasar Amerika Latin ngasilake nalika kunjungan saya tambah 10.3 persen.

Wutah berkelanjutan diarepake ing kuartal pertama 2019 kanthi sawetara kedadeyan penting sing bakal dituju. Cayman Cookout taunan kaping 11, sing nyawijikake koki lan produsen anggur sing menang penghargaan kanthi panganan panganan gourmet ing saindenging jagad, bali menyang Ibu Kota Kuliner Karibia tanggal 16 - 20 Januari 2019. Rasa Cayman, perayaan warisan kuliner Kapuloan Cayman, bali menyang Festival Green, Teluk Camana 26 Januari 2019. Kanggo ngrampungake kabeh, Kepulauan Cayman bangga dadi tujuan tuan rumah KAABOO Cayman, sing ditemtokake tanggal 15 - 16 Februari 2019. Acara kasebut bakal nyambut spektrum sing akeh musisi internasional misuwur kayata The Chainsmokers, Duran Duran, ZEDD, Jason Derulo; pelawak kayata Wanda Sykes, David Spade, Jenny Slate, Darrell Hammond lan koki kayata Michael Mina, Richard Blais, Michell Bernstein lan Nina Compton.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov