Asosiasi Warta Breaking Republik Dominika Breaking News Spanyol Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pimpinan Pariwisata Karibia mitra karo FITUR 2019

Pilih basa sampeyan
fitur
fitur
ditulis dening editor

Negara kasebut, pimpinan pariwisata ing Karibia, kanthi 6.2 yuta turis ing 2017, bakal nduwe pameran gedhe kanggo promosi tujuan kasebut, nambah merek ing merek FITUR.

Print Friendly, PDF & Email

Kunjungan turis terus saya tambah, nganti saiki nggawe bangsa iki dadi pemimpin pariwisata ing kepulauan Antilles. 5.9 yuta turis kacathet ing antarane Januari lan November 2018, yaiku kenaikan 6.2% antar-taun.

Edisi mbesuk Pameran Pariwisata Internasional, FITUR 2019, bakal nampilake Republik Dominika minangka negara mitra, tujuan sing terus berkembang ing taun-taun pungkasan lan saiki dadi pimpinan pariwisata ing Karibia, kanthi 6.2 yuta turis internasional teka ing 2017, miturut Bank Sentral Republik Dominika. Kajaba Republik Dominika minangka mitra FITUR mbukak akeh tumindak bebarengan kanggo komunikasi lan promosi acara industri pariwisata penting iki, diatur dening IFEMA saka 23 nganti 27 Januari ing Feria de Madrid.

Kolaborasi iki uga nyumbang kanggo nggawe hubungan sing raket antarane jumlah Republik Dominika lan Pameran Pariwisata Internasional, sing bakal nggawe mitra FITUR anyar, sawijining negara sing wis suwe melu Pameran, kanggo njupuk kauntungan lan entuk manfaat luwih saka acara kasebut potensial promosi gedhe. Ing slogan "Wis ana kabeh" negara Karibia bakal nyiyapake pameran internasional sing penting kanggo promosi tujuan kasebut.

Hubungan sing kuat karo Spanyol ing basa, budaya lan sejarah, uga hubungan komersial lan hubungan udara sing apik, nggawe Republik Dominika dadi tujuan sing akeh kesempatan lan terus berkembang kanggo industri pariwisata. Industri iki nggambarake 60 nganti 70% saka total investasi Spanyol ing pulau kasebut, kanthi rencana bakal nambah taun-taun kepungkur, kanthi positif mengaruhi ekonomi negara lan pangembangan pariwisata.

Inisiatif "mitra FITUR" dileksanakake ing 2016 lan nyedhiyakake peserta Trade Fair kesempatan kanggo gabung karo program mitra, menehi publisitas lan pengaruh sing paling jembar kanggo tujuan liwat strategi komunikasi.

Pemimpin pariwisata Pulau Karibia

Pariwisata pesiar uga ngalami periode pembangunan lan sukses, sawise ndaftar jumlah peluncur 546,444 ing 2017, kanthi ramalan sing apik banget kanggo taun 2018. "Menteri Pariwisata ngramal yen ing pungkasan taun 2018 kita bakal duwe turis sing positif nomer. Republik Dominika minangka tujuan jarak adoh sing disenengi kanggo wong Spanyol ”, jelas Karyna Font-Bernard, direktur Kantor Pariwisata Republik Dominika kanggo Spanyol lan Portugal. Ing 2017 total 173,065 turis Spanyol lelungan menyang tujuan kasebut, sing njupuk rong pertiga Wétan saka pulau sing didegake Christopher Columbus minangka Hispaniola.

Peningkatan penawaran komplementer, wisata lan obyek wisata, uga kenaikan komunikasi darat, udara lan laut internal sing nyata ora mung tuwuhing pariwisata antar taunan nanging uga minat para investor internasional ing papan sing dituju. Tambah lan asil dandan saka hotel minangka indikator sing paling penting. Saindhenging taun 2018 luwih saka 7,000 kamar anyar ditambahake ing akomodasi sing ditawakake Republik Dominika. Mula, samesthine taun iki bakal nutup sawise ngluwihi pangarep-arep babagan jumlah turis.

Klompok Spanyol minangka sing paling apik ing papan sing dituju lan kaloro proyek sing dirampungake lan investasi sing ana saiki jelas nuduhake manawa Republik Dominika minangka pilihan sing kuat kanggo masa depan.

Tujuan "pariwisata eko" paling apik

Pengunjung ing Pameran Dagang bakal nemokake manawa tujuan iki, dimandikan ing Samodra Pasifik lan Laut Karibia, duwe ati sing ijo. Ngluwihi pesisir sing apik banget, Republik Dominika ngupayakake papan sing paling dhuwur ing rangking tujuan pariwisata eko, memenuhi ekspektasi para petualangan lan penggemar pariwisata alam.

Bakau, laguna lan sumur alam, terumbu karang lan papan perlindungan segara, alas garing lan jajaran gunung, lan liya-liyane. Keragaman sistem eko ​​ing Republik Dominika nyedhiyakake warisan alam sing nyenengake, sing umume durung ditemokake dening pariwisata massal. Karo 128 wilayah sing dilindhungi alami, sing kalebu 15 cadangan alami, 32 taman nasional lan lokasi sing unik, kayata sumur Hoyo Azul, Taman Alam Los Haitises liwat Teluk Samaná, Jejak Ekologi Padre Nuestro sing nyabrang ing alas tropis utawa Ébano Verde Cadangan Ilmiah, kanthi spa sing jernih, negara kasebut tujuane kudu melu pariwisata ing taun-taun ngarep.

"Pantai sing sampurna gambar, warisan kolonial lan gastronomi criollo sing unik dikenal karo para pengunjung; mula, saiki kita bakal fokus uga nuduhake keanekaragaman hayati lan macem-macem kegiyatan sing bisa ditindakake ing njobo, ing tengah alam lan kabeh taun, berkat iklim tropis kita, "ujare Karyna Font-Bernard.

FITUR 2019 bakal dadi titik pertemuan global para profesional turisme lan bakal dadi pameran dagang utama kanggo pasar Amerika Latin sing mlebu lan metu. Edisi pungkasan nggabungake 251,000 peserta, kanthi luwih saka 6,800 rapat bisnis. Sajrone limang dina, wiwit 23 nganti 27 Januari, acara pariwisata global gedhe iki, diatur dening IFEMA ing Feria de Madrid, bakal nawakake macem-macem konten, bagean khusus, rapat B2B lan B2C, uga macem-macem kegiatan sing dituju ningkatake peningkatan manajemen pariwisata, tujuan lan pengalaman lelungan. Spesialisasi pariwisata sing progresif duwe referensi paling apik ing macem-macem bagean sing ditawakake FITUR. Antarane, bagean anyar FITUR CINE / SCREEN TOURISM, bareng karo konten sing diwenehake dening area monografi FITUR FESTIVALS, sing dadi latar festival festival pertama FITUR IS MUSIK; FiturtechY; Fitur Ngerteni & Ekspor; FITUR HEALTH lan FITUR LGBT.

The Republik Dominika cacahe 32 provinsi, kanthi jembar area 48,760 kilometer persegi lan pedunung luwih saka 10 yuta jiwa. Watesan karo sisih Lor karo Samodra Atlantik, ing sisih kidul karo Segara Karibia, ing sisih Wétan karo Canal de la Mona, dipisahake saka Puerto Rico, lan ing sisih kulon karo Republik Haiti. Republik Dominika saiki dadi salah sawijining negara sing duwe papan wisata paling akeh, mula saiki wis pirang-pirang yuta turis dikunjungi saben taun. Sawetara papan sing populer yaiku Bávaro-Punta Cana, Santo Domingo, Boca Chica, Juan Dolio, Bayahibe, Puerto Plata, Sosúa, Cabarete, Samaná, Las Terrenas, Las Galeras, Jarabacoa lan Constanza.

eTN minangka mitra media kanggo FITUR.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.