24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Bangladesh Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Wedi Pemilihan Bangladesh: Hotel kosong ing musim turis sing dhuwur

coxs-bazar-web
coxs-bazar-web
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Musim puncak pariwisata Bangladesh saiki, nanging turis Bangladesh kaya Cox's Bazar ditinggal sepi. Sektor pariwisata negara Asia saya angel amarga kahanan sing durung mesthi lan kerusuhan sing ana. Alasane yaiku pemilihan nasional mbesuk ing dina Minggu.

Print Friendly, PDF & Email

Musim puncak pariwisata Bangladesh saiki, nanging turis Bangladesh kaya Cox's Bazar ditinggal sepi. Sektor pariwisata negara Asia saya angel amarga kahanan sing durung mesthi lan kerusuhan sing ana. Alasane yaiku pemilihan nasional mbesuk ing dina Minggu.

Turis mlebu lan domestik ora duwe semangat lan dilarang plancongan ing hot spot wisata ing Bangladesh amarga pamrentah menehi macem-macem larangan.

Hotel, motel lan resort utama wis ngalami tarif hunian sing kurang ing papan wisata sing misuwur sanajan ing wengi Taun Anyar amarga wedi lan ora yakin ing masarakat.

Sumber industri ujar manawa pamrentah wis menehi instruksi marang para hotel hotel supaya ora ngidini utawa matesi tamu sawise dina iki (Setu).

Kajaba iku, watesan rong dina gerakan kendaraan ing saindenging negara ndadekake para turis luwih wedi tetep ing wilayah sing sering dikunjungi para turis.

Cox's Bazar minangka sawijining kutha ing pesisir kidul kidul Bangladesh. Dikenal kanthi garis pantai sing dawa lan dawa, wiwit saka Pantai Laut ing sisih lor nganti Pantai Kolatoli ing sisih kidul. Biara Aggameda Khyang minangka patung patung perunggu lan naskah Buddha sing umure wis pirang-pirang abad. Ing sisih kidul kutha, alas tropis ing Taman Nasional Himchari nduweni air terjun lan akeh manuk. Penyu laut sisih Lor, ing Pulau Sonadia cedhak.

Hotel kosong sawise ngarep-arep pesenan rekaman kanggo perayaan taun anyar.

Warga asing ora teka ing Bangladesh amarga ana pemilihan lan watesan visa

Ing gerakan pariwisata domestik, umume kulawarga sing biasane lelungan menyang papan plancongan sing beda nalika musim salju, nyingkiri lelungan amarga ora yakin sawise pamilihan umum, ujare wong njero industri.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.