24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Maroko tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Swiss - Warga Spanyol melu beheading turis ing Maroko?

swissmurder
swissmurder
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dalang lan guru sing nulungi anggota ISIS ing Maroko kanggo mateni lan banjur dipenggal 2 turis saka Denmark lan Norwegia bisa dadi warga negara Swiss lan Spanyol. Mahasiswa Denmark Louisa Vesterager Jespersen, 24 taun, lan Norwegia Maren Ueland, umur 28 taun, ditemokake tiwas ing sawijining papan hiking ing pegunungan High Atlas, sisih kidul Marrakesh tanggal 17 Desember.

Print Friendly, PDF & Email

Dalang lan guru sing nulungi Anggota ISIS ing Maroko kanggo mateni lan mengko dipenggal 2 turis saka Denmark lan Norwegia bisa dadi warga negara Switzerland lan Spanyol. Mahasiswa Denmark Louisa Vesterager Jespersen, 24 taun, lan Norwegia Maren Ueland, umur 28 taun, ditemokake tiwas ing sawijining papan hiking ing pegunungan High Atlas, sisih kidul Marrakesh tanggal 17 Desember.

Warga negara Swiss sing nggawe alat komunikasi sing nglibatake teknologi anyar lan nglatih teroris ing bidang markas dicekel. Dheweke urip ing Marrakesh.

Organ kontra-teror nambahake dheweke langganan "ideologi ekstremis" lan uga duwe kewarganegaraan Spanyol.

Penyelidikan sing ana ing rajapati kaping pindho nemokake wong kasebut melu "rekrutmen Maroko lan sub-Sahara kanggo nindakake rencana teroris ing Maroko.

Sadurunge dicekel dina Setu, pejabat Maroko sadurunge nyekel 18 wong amarga dugaan ana hubungane karo pembunuhan kasebut.

Papat tersangka utama dicekel ing Marrakesh lan kalebu sel sing diilhami dening ideologi klompok Negara Islam, pangareping kontra teror Maroko, Abdelhak Khiam, marang AFP minggu iki.

Maroko, sing gumantung banget karo penghasilan pariwisata, kena serangan jihad ing taun 2011, nalika ana bom meledak ing kafe ing alun-alun Jamaa El Fna sing misuwur ing Marrakesh, mateni 17 wong, umume turis Eropa.

Serangan ing ibukutha finansial negara Afrika Lor Casablanca tiwas 33 wong ing taun 2003.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.