Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Pecah Zimbabwe

Victoria Falls Zimbabwe duwe rekor pariwisata ing natal, nanging apa sabanjure?

Innocent-Manyera1
Innocent-Manyera1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hotel resor ingVictoria Falls, Kariba, Nyanga lan Vumba ing Zimbabwe nyathet pendhudhukan luwih saka 90 persen wiwit tanggal 22 Desember nganti 26 Desember, kanthi bisnis saya mudhun. Hotel kutha duwe bisnis kurang amarga umume wong seneng resor.

Presiden Asosiasi Perhotelan Zimbabwe (HAZ), Mr Innocent Manyera, ujar ing laporan media lokal, panganan sing larang lan produk sing gegandhengan minangka penawaran utama para wisatawan lokal, sing umume duwe penghasilan murah.

Sabanjure, dheweke negesake cabang pemasaran negara kasebut, Otoritas Pariwisata Zimbabwe (ZTA) kudu dibiayai kanthi nindakake inisiatif sabisa-bisa kanggo ningkatake para rawuh.

Akeh sing njaluk kabeh operator tur Zimbabwe supaya terus promosi pariwisata domestik. Dheweke mikir manawa turis lokal nggawe duta besar kanggo para turis asing.

Kajaba duwe bandara internasional Kaza UniVisa minangka inisiatif dening Zimbabwe lan Zambia sing njamin para turis bisa gerakan gampang ing antarane rong negara kasebut. Iki ngidini para turis nggunakake siji dokumen kanggo ngakses kaloro negara kasebut. Air Terjun Victoria nduwe sorotan pariwisata ing Zimbabwe lan Zambia.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.