24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News Warta Breaking Taiwan News Wire Plancongan

Pariwisata Taiwan mungkasi taun 2018 kanthi 11 yuta wisatawan sing teka

Logo-kothak-Taiwan
Logo-kothak-Taiwan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Turis kaping 11 sing ngunjungi Taiwan ing taun2018 yaiku turis Jepang. Dheweke tekan Bandara Internasional Taoyuan Taiwan kanthi pesawat saka Bandara Internasional Kansai, dina Minggu.

Print Friendly, PDF & Email

Turis kaping 11 sing ngunjungi Taiwan ing taun2018 yaiku turis Jepang. Dheweke tekan Bandara Internasional Taoyuan Taiwan kanthi pesawat saka Bandara Internasional Kansai, dina Minggu.

Shinobu Nishikawa, dhokter saka Nara, nampa sambutan gedhe saka Biro Pariwisata.

Biro kasebut menehi hadiah tiket pesawat gratis Nishikawa menyang tujuan sing dipilih, pass perjalanan telung dina kanggo rel Taiwan, akomodasi gratis ing hotel bintang lima ing Taipei, Hualien, Taitung, lan Kaohsiung, kalebu fasilitas liyane.

Iki pertama kaline Taiwan nampa 11 yuta pengunjung ing luar negeri sajrone setaun, sawise cedhak ing 2017 lan 2016. Taiwan ngilangi alangan 10 yuta pengunjung kanggo kaping pisanan ing 2015.

Nishikawa ujar manawa iki kaping lima ngunjungi Taiwan, kaping telu kanggo kulawargane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.