Warta Breaking Bahrain Warta Breaking Travel Mesir Breaking News Warta Pamrentah News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

"Milik Sampeyan" lan "Dimulai Kabeh": Kerjasama pariwisata Bahrain Mesir anyar

pariwisata2
pariwisata2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pariwisata bisa dadi cara kanggo Bahrain lan Mesir golek bebarengan. Mesir mbutuhake turis sing luwih penting sawise kedadeyan keamanan sing isih ana. 
Pejabat Bahrain lan Mesir mbahas cara kanggo ningkatake kerja sama bilateral lan nguatake hubungan antarane negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
Pariwisata bisa dadi cara kanggo Bahrain lan Mesir golek bebarengan. Mesir mbutuhake turis sing luwih penting sawise kedadeyan keamanan sing isih ana.
Pejabat Bahrain lan Mesir mbahas cara kanggo ningkatake kerja sama bilateral lan nguatake hubungan antarane negara kasebut.
Sajrone rapat kasebut, Shaikh Khaled negesake pentinge ningkatake kerja sama lan nganyarke hubungan bilateral ing kabeh industri, utamane ing sektor pariwisata, minangka pilar utama pembangunan ekonomi nasional kanthi sakabehe.
Diskusi antarane pejabat eksekutif Bahrain Pariwisata lan Pameran Pameran (BTEA) Shaikh Khaled bin Humood Al Khalifa lan duta besar Mesir Suha Al Far ketemu dina Minggu.
kalebu nggayuh tujuan umum lumantar adopsi inisiatif pariwisata sing mupangate Bahrain lan Mesir.
Al Far negesake komitmen lan kesiapane kanggo ningkatake hubungan antarane kaloro negara kasebut lan nemokake inisiatif bilateral liyane.
Sektor pariwisata Bahrain promosi slogan merek 'Ours. Panjenengan '. Tujuan strategi kasebut yaiku kanggo nambah jumlah pengunjung sing teka ing kerajaan kasebut, fokus ing papat pilar 'kesadaran, daya tarik, akses lan akomodasi'.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.