Warta Breaking Travel Warta Breaking Guam Kamaainas Warta Breaking Mikronesia News Pengumuman Pers Rilis pers Pariwisata News Wire Plancongan

PATA Micronesia Bab: Direksi lan Kursi Anyar

Layar-Shot-2019-01-01-at-19.33.56
Layar-Shot-2019-01-01-at-19.33.56
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wulan kepungkur iki dadi pungkasan direktur Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA) Micronesia Bab kanggo 2017 - 2018. Sajrone patang taun kepungkur (jabatan rong taun berturut-turut), Pilar Laguaña wis memimpin Bab Mikronesia minangka Ketua Wanita karo Wakil Ketua Bermance Aldis, Sekretaris Faustina Marugg, Bendahara Judy Torres, lan anggota dewan alternatif Paula Monk.

Print Friendly, PDF & Email

Wulan kepungkur iki dadi pungkasan direktur Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA) Micronesia Bab kanggo 2017 - 2018. Sajrone patang taun kepungkur (jabatan rong taun berturut-turut), Pilar Laguaña wis memimpin Bab Mikronesia minangka Ketua Wanita karo Wakil Ketua Bermance Aldis, Sekretaris Faustina Marugg, Bendahara Judy Torres, lan anggota dewan alternatif Paula Monk.

Bab kasebut nduweni limang komite eksekutif - (1) Pemasaran, (2) Keanggotaan, (3) Pendhidhikan, (4) Budaya, Warisan & Lingkungan lan (5) Hubungan Masyarakat. Ketua Mark Manglona lan Wakil Ketua Kadoi Ruluked memimpin Komite Pemasaran; Ketua Barbara Taitano pimpinan Komite Keanggotaan; Ketua Casey Jeszenka dipimpin Panitia Pendidikan; Ketua FaustinaMarugg lan Wakil Ketua Don Evans dipimpin Komite Budaya, Warisan lan Lingkungan; lan Ketua Catherine Perry dipimpin Komite Hubungan Masyarakat.

Saben anggota dewan lan pimpinan panitia duwe peran aktif ing upaya nggayuh PATA Misi Mikronesia, yaiku "Kanggo mbantu pangembangan industri pariwisata regional kanthi strategi sing sensitif lingkungan, ngurmati budaya Mikronesia, tundhuk karo standar operasional sing dhuwur lan menehi kesempatan kanggo pendhidhikan, pelatihan lan kerja kanthi akeh ing antarane populasi penduduk anggota Micronesian kita." Bab kasebut kanthi sukses dianakake rapat kaping tri-tahunan ing macem-macem pulau ing Mikronesia; nganakake pelatihan, lokakarya, lan seminar sing gegandhengan karo sponsor; lan kerja njaluk United Airlines kanggo pesawat gratis utawa diskon kanggo pelatih, pamicara utawa presenter, ing antarane akeh tanggung jawab liyane.

Secara kolektif, dheweke wis nindakake tugas luar biasa sajrone patang taun kepungkur kanthi ngelingi Bab saiki. Para anggota pengin nggunakake kesempatan iki kanggo matur nuwun marang pimpinan sing metu amarga kerja keras, dedikasi, ide inovatif, pamikiran strategis, lan utamane upaya lan komitmen sing apik kanggo ngapikake wilayah Mikronesia.

Ing wekdal semanten, Bab Pr Micronesia seneng ngumumake lan welcome Ketua Direksi lan Kursi Komite lan Wakil Kursi ing taun 2019 - 2020. Ayo dadi welcome Ketua Wanita Stephanie Nakamura, Ketua Umum Pilar Laguaña, Wakil Ketua Paula Monk, Sekretaris Marstella Jack, Bendahara Mark Manglona lan Anggota Dewan Ganti Perdus Ehsa Jr sing bakal memimpin Bab iki wiwit tanggal 1 Januari 2019 - 31 Desember 2020. Kajaba iku, ayo padha welcome Ketua Marketing Lori DeBrum lan Wakil Ketua Luciano Abraham; Ketua Panitia Keanggotaan Lou Aguon-Schulte lan Wakil Ketua Vicotria Blas-Toves; Ketua Panitia Pendidikan Denise Mendiola lan Wakil

Ketua Don Evans; Ketua Panitia Budaya, Warisan & Lingkungan Rita Nauta lan Wakil Ketua Sandra Okada; lan pungkasane, Ketua Komite Hubungan Masyarakat Judy Torres lan Wakil Ketua Catherine Perry.

Bab Micronesia PATA ngucapake matur nuwun banget marang United Airlines amarga dhukungan terus karo pesawat, lan kanggo kabeh instruktur sing dadi sukarelawan kanggo nyedhiyakake pelatihan pendhidhikan wiwit 2015 - 2018. Bab kasebut bakal maju kanggo terus promosi pariwisata menyang lan pulau-pulau sing apik Mikronesia!

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.