Airlines Airport Breaking News Ghana Breaking News Internasional Breaking News Afrika Selatan Warta Breaking Travel Breaking News US News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

South Africa Airways nambah layanan AS-Ghana

Pilih basa sampeyan
0a1-1
0a1-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Maskapai maskapai penerbangan Afrika Selatan, South Africa Airways (SAA), dina iki ngumumake bakal nambah frekuensi penerbangan nonstop langsung antara Washington, Bandara Internasional DC-Dulles lan Bandara Internasional Kotoka ing Accra nganti limang dina saben minggu wiwit tanggal 2 April 2019.

Layanan iki minangka penerbangan mung siji-sijine antara Washington DC lan Ghana lan nawakake sambungan wisatawan menyang / saka luwih saka 100 kutha ing saindenging AS lan Kanada liwat mitra Star Alliance South Africa Airways, United Airlines liwat Washington, DC-Dulles.

"SAA terus ndeleng permintaan sing akeh kanggo layanan Accra sing ora mandheg lan kenaikan frekuensi iki bakal menehi pilihan kanggo para pelaku bisnis lan luang." ujar Todd Neuman, manajer umum regional SAA kanggo Amerika Utara. "Layanan kita antara Washington-Dulles menyang Accra wis sukses banget wiwit didegake ing 2015 lan kita seneng banget ngembangake rute kasebut kanthi nggawe penerbangan mingguan kaping lima."

Penerbangan Afrika Selatan Airways menyang Accra bakal kasedhiya limang dina seminggu kanthi layanan terus menyang Johannesburg, Afrika Selatan, operasi dina Senen, Selasa, Rebo, Kamis lan Setu. Tambah penerbangan SAA ing rute kasebut uga bakal ndhukung dhukungan kode bareng karo Africa World Airlines kanthi menehi sambungan sing cocog antara Accra lan tujuan tambahan ing Afrika Kulon kalebu;

Lagos lan Abuja, Nigeria; Monrovia, Liberia lan Freetown, Sierra Leone. Kajaba iku, SAA bakal terus ngoperasikake penerbangan ing antarane Washington DC-Dulles lan Dakar, Senegal lan terus menyang Johannesburg, rong dina saben minggu, nyedhiyakake layanan kanggo siji-sijine pesawat mabur sing mabur tanpa mandheg ing antarane AS lan Senegal.

Penerbangan SAA antarane Washington-Dulles lan Accra bakal dioperasikake nganggo pesawat Airbus A330-300 lan pesawat Airbus A330-200.

Jadwal penerbangan anyar kaya ing ngisor iki (kabeh kaping lokal):

Washington DC - Accra - Johannesburg

SA # 210

Senen, Selasa, Rebo, Kamis, Setu SA # 209

Senen, Selasa, Rebo, Jumuah, Minggu

Mangkat Washington DC - IAD: 5.40PM Mangkat Johannesburg, Afrika Selatan: 6.35PM

Tekan Accra, Ghana: 8:00 AM +1 Tekan Accra, Ghana: 10:35 PM

Mangkat saka Accra, Ghana: 9:00 AM +1 Mangkat ing Accra, Ghana: 11:35 PM

Tekan Johannesburg, Afrika Selatan: 4.45PM +1 Tekan Washington DC - IAD: 6.25AM +1

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov