Breaking Hungary News Breaking News Malta Breaking News Portugal Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Czechia News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Dina Spa Taun Anyar lan nginep ing Hotel-hotel ing Korinta

Pilih basa sampeyan
1 KorintusXNUMX-Apollo-Spa-at-Corinthia-Prague
1 KorintusXNUMX-Apollo-Spa-at-Corinthia-Prague
ditulis dening editor

Saka London menyang Lisbon, dina spa sing nyenengake lan nginep ing Hotel-hotel ing Korinta minangka pangobatan sampurna ing mangsa salju lan bakal bisa nggumunake tujuan kesehatan, kesehatan lan kesehatan.

Print Friendly, PDF & Email

Pijet santai, perawatan sing nyenengake, kolam renang, saunas, polong turu lan pusaran angin - spa mewah ing hotel mewah Korinta ing saindenging jagad menehi papan sing sampurna kanggo semangat maneh lan gawe semangat maneh taun ngarep. Saka London menyang Lisbon, dina spa sing tetep apik lan obat iki dadi obat penawar sing sampurna kanggo musim salju lan bakal nggumunake tujuan kesehatan, kesehatan lan kesehatan:

ESPA Urip ing Korintus London

BARU: Retensi Kesehatan Spa Dina ing ESPA Life ing Corinthia Hotel London

Dumunung ing papan mewah, ESPA Life ing Corinthia Hotel London misuwur amarga pendekatan sakabehe kanggo kesejahteraan. Tim ahli sing dikepengini nyedhiyakake pilihan perawatan spa sing ora ana tandhingane, terapi alternatif komplementer, perawatan fitness lan kecantikan. Bukti ilmiah nuduhake manawa kegiyatan fisik kanthi positif nyebabake kesejahteraan mental lan Retensi Day Spa Fitness ing Korinta ing London sing dirancang kanggo nggabungake elemen spa lan fitness kanggo awak sing aktif lan pikiran sehat.

Retro Day Spa Fitness kalebu akses menyang ESPA Life, konsultasi lan setting tujuan, sesi latihan pribadi, Plate Reformer lan sesi Peregangan, pijet gulu lan pundhak, panggunaan fasilitas spa termal, gym lan polong turu, protein pas-latihan goyang / minyak sehat lan minyak padusan sing sehat kanggo digawa mulih. Valid saindhenging 2019. Kanggo informasi luwih lengkap, kunjungi corinthia.com/london utawa nelpon +44 (0) 20 7321 3000.

BARU: Kabegjan Taun Anyar ing Spa ing Hotel Coria Lisbon

Spa ing Hotel Lisboa Lisbon yaiku sing paling jembar ing kutha kasebut. Permata ing makutha kasebut yaiku Sirkuit Terapi Acqua sing kondhang lan nyenengake sing kalebu area Jacuzzi sing panas, sauna, ruang uap, udan sensorik lan banyu mancur es. Spa wis ngembangake perawatan spa Bliss Taun Anyar sing nganyari lan ngresiki Sirkuit Terapi Acqua kanggo entuk manfaat kesehatan maksimal. Sawise dicelupake ing kontras kolam banyu sing adhem lan anget, nikmati pijet awak kanthi bahan detoksifikasi kayata jeruk bali, berry juniper lan jeruk nipis. Iki diikuti karo ngresiki wajah lan eksfoliasi. Kulit, awak, pikiran lan roh bakal seger lan diuripake maneh kanthi cahya sing unik.

Bliss Taun Anyar kalebu akomodasi sewengi, sarapan, perawatan spa Bliss Taun Anyar, akses menyang fasilitas spa lan check-out pungkasan. Valid nganti 31 Januari 2019. Kanggo informasi luwih lengkap, kunjungi corinthia.com/lisbon utawa telpon + 351 21 7236363.

BARU: Taun Anyar, Istirahat Spa Anyar Sampeyan ing Hotel Coria St George's Bay, Malta

Dumunung ing pesisir St George's Bay ing pulo Malta ing Mediterania Hotel Corinto St George's Bay nduwe pemandangan segara sing ora ana tandhingan lan tanpa gangguan. Apollo Spa ing hotel kasebut minangka papan sing tentrem sing nyedhiyakake macem-macem perawatan wiwit ngresiki scrub lan bungkus kanggo pijet Ayurveda lan refleksologi lan perawatan rai. Fasilitas kalebu sauna, kolam renang njero ruangan lan Jacuzzi.

Istirahat spa anyar ing hotel iki yaiku gawe anyar pikiran, awak lan roh lan kalebu perawatan spa ELEMIS Exotic Body Glow 90 menit (exfoliasi jeruk nipis & Jahe awak lengkap (scrub uyah sing ngresiki banget iki ndadekake regenerasi sel lan ngasilake alus, lancar lan sehat. kulit), Masker Wajah Pelembab Krim Eksotis lan pijet awak sing nyenengake kanthi minyak frangipani). Ing Taun Anyar, Sampeyan Anyar istirahat spa kalebu akomodasi sewengi, sarapan, perawatan spa Exotic Body Glow, akses menyang fasilitas spa lan check-out pungkasan. Valid saindhenging 2019, minimal rong wengi nginep. Kanggo informasi luwih lengkap, kunjungi corinthia.com/en/hotels/malta-stgeorgesbay utawa telpon + 356 2137 4114.

Royal Spa ing Corinthia Budapest

NEW: Detox Taun Anyar ing Royal Spa ing Corinthia Hotel Budapest

Dikenal amarga banyu sing ngobati, kutha Budapest duwe daya tarik sing tetep kanggo para pencari spa lan kesehatan. Royal Spa sing elegan ing Corinthia Hotel Budapest minangka papan sing apik kanthi sejarah sing apik wiwit taun 1886. Ana Art Deco ngrembaka ing saindenging, kolam renang sing apik, bathtub Niagara, siram lumpur lan rumput laut lan udan tropis.

Anyar kanggo taun 2019, spa kasebut nggawe Detox Taun Anyar kanggo mulihake lan gawe anyar awak lan pikiran. Liburan sing Uplifting kalebu akomodasi sewengi, sarapan layanan kamar detoks, kit fasilitas saben dina nganggo alat solek lan granola, akses menyang fasilitas spa, perawatan spa detoksifikasi kanggo loro, teh sore sing sehat lan upgrade paling apik ing kategori kamar sabanjure. Valid kanggo nginep wiwit tanggal 15 Januari nganti 28 Februari 2019. Kanggo informasi luwih lengkap, kunjungi corinthia.com/budapest utawa telpon + 36 1 479 4000.

Pemandangan kutha sing akeh banget saka spa ing Corinta Hotel Prague

Kanthi panorama Prague saka lantai 26, Apollo Spa ing Hotel Corin ing Prague nawakake istirahat langit, istirahat, kesehatan lan fitness sing adoh saka kutha ing ngisor iki. Para tamu bisa ngrasakake area istirahat, sauna, bathtub uap, solarium, lan - the pièce de resistence - kolam renang njero ruangan sing apik banget.

Hotel iku Pengalaman Spa kalebu akomodasi sewengi, sarapan, pilihan perawatan spa (pijet Apollo pijet, manikur, pedikur utawa wajah hidrasi), akses menyang fasilitas spa lan mriksa pungkasan. Sah kanggo nginep ing taun 2019. Kanggo informasi luwih lengkap, kunjungi corinthia.com/prague utawa telpon + 420 261 191 111.

Kabeh istirahat spa lan dina tundhuk kasedhiyan lan bisa uga tanggal peteng. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Hotel Corinta, bukak corinthia.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.