Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Warta Breaking Maladewa News Resorts Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Geni murub: Resor kemewahan pulau pribadi Maldives, turis dievakuasi

0a1-4
0a1-4
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Resor pulau pribadi paling mewah sing mewah banget ing Maladewa dirusak dening neraka raksasa sing nyelehake properti kasebut dina Rebo udakara jam 11 wengi wektu lokal.

Cuplikan video saka adegan kasebut nuduhake villa mewah Gili Lankanfushi sing lagi kobongan, nalika pengunjung wedi njerit ing latar mburi. Cuplikan sing direkam ing pesisir resor tropis nuduhake gisik kebak geni. Yen dideleng saka video kasebut, gerbang mewah sing diubengi banyu biru laguna sing murni bisa uga wis rampung.

Gili Lankanfushi dununge numpak prahu kecepatan 20 menit adoh saka Bandara Internasional Male, bandara internasional utama ing Maladewa. Resor kasebut bangga dibangun "nggunakake bahan ecoffriendly" lan desain "gaya otentik".

Nganti saiki durung jelas apa sing nyebabake pemicu kobongan kasebut, ujar resor kasebut ing sawijining pernyataan ing Twitter, nambahake manawa kabeh tamu lan staf wis dievakuasi saka pulau kasebut lan nyedhiyakake papan perlindungan.

Ora ana kacilakan utawa kematian sing dilaporake nganti saiki.

Sepira kerusakan sing ditindakake ing resor kasebut kanthi geni nyapu durung ditaksir, nalika ditundha "investigasi lengkap."

Paling taun kepungkur, hotel kasebut dadi salah sawijining bintang lima paling apik ing saindenging jagad kanthi TripAdvisor, lan dadi hotel nomer siji ing Maladewa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov