Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Uruguay

Organisasi manajemen tujuan pertama ing donya entuk Sertifikasi UNWTO.QUEST

0a1-5
0a1-5
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) wis menehi sertifikasi UNWTO.QUEST menyang Biro Konvensi Punta del Este, sing dadi organisasi manajemen tujuan pertama ing donya sing nampa sertifikasi iki.

Biro Konvensi Punta del Este, anggota Afiliasi UNWTO, melu UNWTO. Proyek pilot Sertifikasi SOALAN sing digawe kanggo ningkatake keunggulan lan mutu kepemimpinan strategis, manajemen lan pamrentahan ing organisasi manajemen tujuan (DMO).

Sajrone proses kasebut, UNWTO - liwat Akademi UNWTO - ngiringi DMO ing proses perbaikan terus-terusan kanthi rencana latihan sing digawe khusus, sing nggawe institusi kasebut bisa nguatake kapasitas internal lan pamrentahan, lan kanthi sukses memenuhi standar lan kriteria UNWTO Sertifikasi QUEST, saengga nyumbangake daya saing lan keberlangsungan Punta del Este dadi tujuan pariwisata.

Sertifikasi UNWTO.QUEST sing dianugerahi dening Sekretaris Jenderal UNWTO, Zurab Pololikashvili, menyang Biro Konvensi Punta del Este minangka conto komitmen UNWTO kanggo Negara Anggota lan Anggota Afiliasi ing bidang pamrentahan lan kualitas.

Sekretaris Jenderal UNWTO ngucapake selamat marang sektor swasta, panguwasa lokal lan Pamrentah Uruguay amarga kolaborasi teladan, sing nggambarake peran Biro Konvensi Punta del Este: "Bentenipun iki minangka bukti karya Biro Konvensi Punta del Este lan dhukungan kanggo perbaikan kualitas lan keunggulan sing terus-terusan ing perencanaan, manajemen lan pamrentahan pangembangan pariwisata organisasi manajemen tujuan. " Dheweke nambahake, "liwat peningkatan kapasitas ing kabeh level, kita uga nyengkuyung inovasi, ngerti babagan kontribusi kita ing Prestasi Sustainable Development Goals".

Antarane faktor sing nemtokake realisasi lan implementasi proyek kasebut yaiku kolaborasi sing cedhak lan upaya gabungan antarane Pamrentah Departemen Maldonado karo sektor swasta (Destino Punta del Este lan Liga de Fomento y Turismo de Punta del Este, antara liya entitas), uga karo Kotamadya Punta del Este, kanthi dhukungan saka Menteri Pariwisata Uruguay, nuduhake maneh kadewasan hubungan kerja antarane sektor publik lan swasta.

"Iki minangka puncak tahap penting kanggo pariwisata ing negara kita, lan utamane kanggo tujuan wisata utamane yaiku Punta del Este. Saklawasé 8 taun sawise miwiti proses kasebut, kanthi input saka atusan aktor publik lan pribadi, sertifikasi UNWTO ing bidang spesialisasi wis teka; iku minangka asil saka upaya sing bisa nggawe kita semangat kanggo cita-cita lan pangarep-arep kita lan kanggo ningkatake kualitas urip warga lan layanan sing dinikmati dening luwih saka 4 yuta pengunjung sing teka saben taun menyang negara kita , liwat pamrentahan lan visi sing diramal nganti taun 2030, "ujare Menteri Pariwisata Uruguay, Liliam Kechichián.

Nicolás Kovalenko, Presiden Biro Konvensi Punta del Este, ngucapake bangga yen nampa sertifikasi iki saka Organisasi Pariwisata Dunia: "Kabeh upaya sing ditindakake pancen cocog; ing perjalanan iki, akeh wong saka institusi umum lan swasta nandur wiji sing saiki ngasilake Punta del Este entuk sertifikasi iki. Bedane iki menehi Punta del Este dadi tanggung jawab gedhe dadi arsitek nasibe dhewe. Aku yakin tenan yen kita bakal nemoni tantangan kaya ngono. ”

UNWTO.QUEST minangka alat strategis sing ditujokake kanggo organisasi manajemen tujuan kanggo ningkatake kinerja lan nguatake pamrentahan lan kapabilitas institusional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov