Breaking News Internasional Breaking Taiwan News Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel mewah Taipei ngluncurake layanan "Photography Butler" pertama ing donya

Pilih basa sampeyan
0a1a-18
0a1a-18
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hotel mewah ing Taipei ngluncurake layanan "Photography Butler" pertama ing jagad - "Photobutler" sing profesional lan semangat, bakal ngancani tamu hotel menyang papan pamriksan Instagram sing populer ing hotel, obyek wisata lan lokasi foto wong ing saindenging kutha lan njupuk foto sing ora bisa dilalekake kanggo tamu. Lokasi foto kasebut diteliti bintik-bintik Instagram sing populer, lan "Photobutler" minangka profesional sing wis terlatih lan padha.

Layanan Regent Taipei anyar nyedhiyakake paningkatan panggunaan ponsel ing endi wae lan luwih apik ngladeni kebiasaan media sosial tamu. Pelancong ing Taipei sing ora kenal karo kutha kasebut bakal bisa mlebu mode eksplorasi kanthi tips saka njero; Kanthi gampang, ora perlu ana selfie-stick utawa masrahake telpon menyang wong liya kanggo njupuk foto. Nanging, layanan kasebut ora mung njupuk kenangan apik kanggo tamu kamar, nanging uga langsung nyengkuyung posting media sosial, saengga bisa nambah media sosial lan pemasaran digital Regent Taipei.

Direktur Ngatur Bupati Taipei, Simon Wu, ujar, "Nambah kepuasan tamu lan nyopir keterlibatan digital minangka target terus-terusan kanggo kita. Sawise tambah akeh pelanggan FIT lan hubungan sing ora bisa dipisahake ing antarane fotografi, media sosial lan lelungan, layanan sing diwenehake uga kudu nggambarake tren kasebut - mula lair saka layanan Photobutler. ”

Bupati dadi game changer ing industri hotel mewah wiwit taun 1970an, lan sing pertama ngenalake kamar mandi 5 kamar, check-in kamar, kabeh resor villa, lan pengembangan hotel campuran. Sawise ngenalake sistem pelatihan butler pribadi Inggris, Bistro Butler lan Shopping Butler, Regent Taipei, layanan "Photography Butler" sing misuwur ing industri terus nggawe DNA inovasi lan nilai-nilai sentris tamu.

Alex, Kepala Concierge Bupati Taipei, presiden masarakat Golden Key Taiwan lan presiden klub fotografi karyawan Regent Taipei ujar: "Kita seneng banget nuduhake pengetahuan babagan kutha lan keahlian fotografi. Kanthi nyediakake layanan Photography Butler, ngungkuli standar industri, kita wis bisa ngamanake bathi klien utama amarga kepuasan pelanggan. " Layanan "Photography Butler" saiki kasedhiya lan kudu dilindhungi undhang-undhang sadurunge. Saiki, opsi lokasi foto kalebu luwih saka 30 panggonan sing pantes dienggo ing Instagram ing Regent Taipei; lokasi sing apik ing sacedhake hotel bakal kasedhiya ing tahap ing ngisor iki. Rute lan rute bisa disesuaikan miturut wektu sing kasedhiya, musim lan sawetara wong ing pesta tamu kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov