24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Polandia Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Pengangkut bendera nasional Polandia jenenge "maskapai paling apik ing Eropa Wétan"

0a1a-23
0a1a-23
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pengangkut bendera nasional Polandia menang judhul "maskapai penerbangan paling apik ing Eropa Wétan", sing nyalip, antara liya Rusia Aeroflot lan Hungaria Wizzair.

"Penghargaan kasebut mbuktekake manawa LOT Polish Airlines minangka maskapai sing dihargai lan saya dikenal ing pasar internasional" - negesake LOT Press Office.

Gala, sajrone penghargaan dianugerahi meh 70 kategori, dianakake ing Los Angeles. LOT menang judhul "Jalur Eropa Wétan Paling Apik" kanggo kaping pindho, ndhisiki Aeroflot, Wizzair lan Croatia Airlines. PLL LOT wis ngatasi 8.8 yuta penumpang ing taun 2018, kaping pindho luwih saka ing 2016. Ing taun 2019, maskapai kasebut ngarep-arep nggawa 10 yuta penumpang. Operator Polandia uga dianugerahi kategori "Koneksi penerbangan anyar paling apik" kanggo ngluncurake penerbangan langsung saka New York menyang Budapest ing Mei 2018.

Saiki, LOT nawakake 107 koneksi. Wiwit wiwitan taun 2016, maskapai kasebut ngumumake ngluncurake 66 penerbangan langsung, kalebu saka Warsaw menyang Miami, Los Angeles, Newark, Seoul, Tokyo lan Singapura, saka Budapest menyang New York lan Chicago, saka Krakow menyang Chicago lan saka Rzeszów menyang Newark .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov