Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Lima wong sing tatu ing bis Santiago mandheg pamboman teroris

0a1a-24
0a1a-24
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Jeblugan ing halte bis ing Santiago, ibukutha Chili, paling ora tatu limang wong. Jeblugan kasebut digawe sadurunge awan awan ing wayah awan, ing prapatan Avenida Vicuña Mackenna lan Av. Francisco Bilbao, ing kutha Santiago. Salah sawijining wong ndemek tas sing isih ana ing halte bis, sing nyebabake jeblugan kasebut, miturut polisi.

Individualis sing cenderung menyang alam bébas (Individualistas Tendiendo a lo Salvaje - ITS), sawijining klompok eco-teroris, ngaku tanggung jawab nyerang situs web, miturut surat kabar La Tercera.

Jaksa Claudia Cañas, sing dadi ketua investigasi, ora bisa ngonfirmasi klaim klompok kasebut, nanging ujar manawa "kabeh petunjuk wis diselidiki."

Menteri Dalam Negeri Andrés Chadwick lagi ngunjungi korban lara ing rumah sakit. Walikota Santiago Evelyn Matthei marang media lokal manawa kahanan kasebut nuduhake "niat gawe cilaka."

Telung pria lan loro wanita cilaka ing bledosan kasebut, miturut Jenderal Enrique Monrás saka Carabineros, polisi Chili. Salah sawijining wanita luwih cilaka, nanging ora ana kondhisi sing bisa ngancam nyawa miturut pengetahuane, ujare Monras.

Ing antarane wong-wong sing lara yaiku pasangan saka Venezuela, lapor media lokal.

Persimpangan tetep ditutup kanggo lalu lintas sikil lan kendaraan nalika polisi nglumpukake bukti.