Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Maladewa News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Maladewa Polusi Plastik: Ekspedisi Kabeh Wanita Kanggo Ekspedisi Laut Kita ningkatake kesadaran

SUP
SUP
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Maldives, Coco Collection, dadi sponsor kampanye pendayungan dayung mandhiri ing Maladewa sing tujuane kanggo ningkatake kesadaran babagan lingkungan, lan khususe kesehatan samodra.

'Stand Up For Our Seas' bakal weruh papat wanita dayung ing 100 kilometer liwat Baa Atoll antara 21 - 28 Februari, kanthi tujuwan ndhidhik masarakat babagan polusi plastik, perubahan iklim, lan satwa laut ing wilayah kasebut.

Dr. Cal Major, Dr. Claire Petros, Dhafeena "Dhafy" Hassan Ibrahim, lan Shaaziya "Saazu" Saeed bakal miwiti plancongan plancongan ing Coco Palm Dhuni Kolhu lan banjur lelungan liwat pulau-pulau ing Baa Atoll, mandheg ing resort diajak tamu babagan bebaya lingkungan lan sawetara inisiatif sing wis ditindakake ing Maladewa kanggo ngatasi masalah kasebut.

Manajer Pemasaran WRD Resort, Narelle Christoffersen-Langton, ujar Coco Collection - sing kalebu telung properti butik ing Maladewa - duwe komitmen kanggo nglestarekake omah segara lan ekspedisi iki minangka salah sawijining inisiatif keberlanjutan ing saindenging resort.

"Kesehatan segara minangka masalah sing global banget lan sing paling kita tresnani ing WRD," jarene. "Kita seneng banget duwe Coco Collection minangka bagean saka kulawarga WRD - visi lan semangat sing ana ing lingkungane tanpa pamrih, memelihara, lan ngetrapake jejak, lan kita ngarepake bakal ana bisnis sing ngetutake."

Program kelestarian Coco Collection, 'Coco Dreams Green' didedikake kanggo nyuda konsumsi plastik panggunaan tunggal - kanthi target nol - ing kabeh properti Coco Collection, kalebu kantor perusahaan. Iki uga kalebu program bersih-bersih pulau saben wulan kanggo ngresiki pantai, karang, lan laguna saka puing-puing sing ora biodegradable; lan program kesadaran lan menjangkau konservasi laut kanggo tamu lan staf.

Ing 2015, Coco Collection ngumumake kemitraan resmi karo Olive Ridley Project, lembaga amal Inggris sing misine mbuwang jala nelayan sing dibuwang (uga dikenal minangka jaring memedi) saka samodra lan kanggo nylametake lan rehabilitasi kura-kura laut sing cilaka jala kasebut.

Minangka bagean saka kemitraan iki, dheweke mbukak Pusat Penyelamat Penyu Laut ing Coco Palm Dhuni Kolhu, siji-sijine ing Maladewa. Resor Biologis kelautan resor uga makarya bebarengan karo Proyek Olive Ridley kanggo mbusak jaring memedi saka segara sekitar, lan kanggo nganakake program kesadharan lan pendhidhikan kanggo tamu, staf lan bocah sekolah lokal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.