Breaking Maldives News Breaking Thailand News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Centara Ngundang Para Tamu ngrasakake "Lelungan Paling Apik" ing Samodra India ing taun 2019

Pilih basa sampeyan
SUP
SUP
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Centara Hotels & Resorts, klompok perhotelan sing misuwur ing Thailand, ngundang para tamu ngrasakake "Wisata Paling Apik" ing Samodra India ing taun 2019, kanthi pilihan telung resort mewah ing Sri Lanka lan Maladewa.

Pandhuan Wisata Lonely Planet paling apik, paling laris saben taun sing dadi tujuan paling dhuwur ing saindenging jagad kanggo taun ngarep, milih Sri Lanka minangka negara paling apik ing donya kanggo taun 2019 lan Maladewa minangka salah sawijining tujuan sing paling apik.

Pandhuan kasebut muji Sri Lanka amarga "campuran agama lan budaya, kuil tanpa wates, margasatwa sing sugih lan bisa diakses, papan selancar sing tuwuh lan masarakat sing mbantah kabeh kanthi sambutan lan ramah".

Dumunung ing sawetara lahan ing antarane Kali Bentota lan Samodra India, Centara Ceysands Resort & Spa nampilake kuwalitas paling apik ing Sri Lanka, kalebu keramahan sing langgeng, masakan sing nyenengake lan kesempatan olahraga olahraga sing akeh. Kanthi pilihan kamar sing wiyar, masing-masing nampilake balkon sing madhep mangroves utawa samodra asri, resor mewah sing apik iki nyedhiyakake dhasar sing sampurna kanggo ngulandara Sri Lankan.

Ing promosi "Upgrade Plan Meal", tamu sing lelungan rong wengi sadurunge 30 Juni 2019 bakal nganyari gratis kanggo rencana makan sabanjure lan Wi-Fi gratis. Contone, tamu sing memesan paket papan setengah bakal otomatis diupdate dadi Paket All-Inclusive.

Klik kene kanggo informasi luwih lengkap lan leladen.

Lonely Planet ujar manawa pengalaman anyar "nggawa para pengunjung cedhak budaya sing bisa dadi budaya Maldivian sing angel dimangerteni". Centara nawakake loro resort mewah sing menang kanthi penghargaan ing Maladewa, sing nggawe negara kasebut bisa diakses luwih gampang saka sadurunge, kanthi pengalaman tropis lan kegiyatan tropis.

Centara Grand Island Resort & Spa minangka retret pulau mewah kanthi villa ing pinggir pantai lan villa over-water plus fasilitas kanggo saben jinis penginapan, wiwit istirahat pasangan romantis nganti preinan kulawarga sing kepenak. Dumunung ing Atol Ari Selatan sing apik, resor bintang lima iki menehi kaendahan alam sing tenang karo pantai sing ditanduri sawit lan laguna sing mengkilap.

Centara Ras Fushi Resort & Spa. Kanggo klik gambar hi-res kene.

Utawa, Centara Ras Fushi Resort & Spa minangka resor khusus khusus wong diwasa sing dununge ana ing pulau sing murni mung 20 menit saka Bandara Internasional Malé kanthi numpak kapal speedboat. Iki nggawe gampang diakses ora mung kanggo preinan tropis sing dawa, nanging uga istirahat sedhela - mundur akhir minggu pungkasan. Tamu bisa milih villa ing pantai utawa ndhuwur karang, dolanan ing laguna, santai ing spa utawa seneng mangan ing kelas internasional.

Nambah luwih akeh nilai kanggo Maladewa, Centara ngundang tamu supaya tetep ing swarga nganti 30%

kurang ing 2019! Pesen pilihan akomodasi (pantai utawa over-water) ing salah siji resor sadurunge 30 Juni 2019, kanggo nginep sadurunge 23 Desember 2019, lan nikmati diskon 20% lan transfer gratis saka lan menyang Bandara Internasional Malé. Anggota CentaraThe1 bakal duwe diskon ekstra 10%!

Klik kene kanggo pesenan penginapan sing ditambah regane ing Centara Grand Island Resort & Spa, utawa Klik kene kanggo pesen uwal Maldivian sampeyan ing Centara's Ras Fushi Resort & Spa.

Para tamu malah bisa nggabungake rong tujuan sing apik banget iki kanthi ttwo-centreays ing Sri Lanka lan Maladewa karo Centara. Sawetara maskapai nyedhiyakake penerbangan langsung antara Colombo lan Malé, saéngga para pengunjung bisa nyelehake kaendahan Samodra India. Pesenan langsung karo Centara uga bakal njamin tarif hotel paling apik.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Centara Hotels & Resorts lan pesenan lolos Best in Travel menyang Samodra India ing taun 2019, bukak www.centarahotelsresorts.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.