Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Guam News Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Guam nggayuh Taun Kalender paling apik kanthi 1.55M pengunjung sing disambut ing taun 2018

Biro Pengunjung Guam (GVB) bangga ngumumake manawa Guam nyambut tamu 1.55 yuta ing taun 2018, yaiku Taun Kalender paling apik ing sejarah pulau kasebut.

Desember 2018 rampung taun sing kuwat kanthi nampani 146,104 pengunjung ing pesisir pulau kita. Iki nuduhake 3.7% tuwuh ing taun sadurunge, nggawe Desember 2018 minangka wulan paling apik ing sejarah wisata pulau kita kanthi ngalahake rekor sadurunge 145,817 pengunjung sing ditemtokake ing wulan Agustus 2018.

Wutah pendhudhuk iki langsung ana gandhengane karo kenaikan kursi sing kasedhiya ing Guam. Udakara udakara 982 penerbangan ing wulan Desember 2018 kanthi kursi 197,228 sing kasedhiya, kenaikan 5.68% yen dibandhingake karo kursi 186,634 sing dilaporake ing Desember 2017.

"Kita ngucapake selamat kanggo kabeh wong ing industri pariwisata amarga wis nyurung taun 2018 kanthi asil sing apik lan nyambut tamu 1.55 yuta ing swarga pulau kita," ujare Presiden lan CEO GVB, Nathan Denight. "Kita kudu ngenteni taun anyar iki nalika tuwuh lan maneka warna ing pasar sumber, nuduhake budaya Chamoru lan bisa nyambut gawe 1.6 yuta pengunjung ing taun 2019."

Pemulihan pasar Jepang uga terus, karo para rawuh Jepang mundhak 27.24% ing Desember 2018 yen dibandhingake karo taun sadurunge. Kedatangan Korea ing wulan kasebut mudhun 8.9% amarga nyuda kursi karo maskapai penerbangan kayata Korea Air lan Jeju Air. Nanging, tekane Taun-menyang-Tanggal kanggo Korea terus nuduhake pertumbuhan sing kuat pungkasan taun + 9% vs. 2017.

Pasar liyane sing nuduhake tuwuh ing wulan Desember kalebu Taiwan 6.8%, AS 6.8%, Hong Kong 17.1%, lan Federasi Rusia 25.3%.

Sukses program insentif maskapai saka GVB lan Otoritas Bandara Internasional Guam (GIAA) terus narik luwih akeh kursi menyang Guam. Ing wulan Desember, United nambahake papat penerbangan maneh seminggu antarane Guam lan Nagoya. T'way uga miwiti layanan Nagoya-Guam tanggal 29 Desember lan bakal mbukak nganti Oktober 2019. Luwih saka 130,000 kursi penerbangan 700 charter dijadwalake ing Kalender Taun 2019.

Desember 2018 Ringkasan Kedatangan Pambuka (klik)

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.