Airlines Airport Investments News Warta Breaking Taiwan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Starlux Airlines ngarahake Taiwan menyang rute AS

starlux
starlux
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Starlux Airlines ora adhedhasar ing Luksemburg, nanging ing Taiwan. Maskapai kasebut saiki bakal nampa 10 pesawat neo Airbus A321.

Starlux Airlines ngrancang penerbangan jarak jauh saka Taiwan menyang negara-negara Timur Laut lan Asia Tenggara, kanthi layanan diwiwiti ing kuartal pertama taun ngarep.

Starlux bakal dadi maskapai pertama ing Taiwan sing ngoperasikake pesawat A321neo lan wis nampa sertifikasi jinis saka Administrasi Aeronautika Sipil (CAA).

Perusahaan bisa uga mabur pesawat A321neo aisle - versi luwih saka A320 sing luwih hemat bahan bakar lan kapasitas luwih akeh - ing wulan Januari taun ngarep yen entuk Sertifikat Operator Udara saka regulator penerbangan luwih cepet saka sing diarepake.

Starlux uga ngrencanakake tuku 17 pesawat A350, sing bakal digunakake kanggo penerbangan jarak jauh, kayata ing antarane Taiwan lan AS. Pengiriman kanggo A350 direncanakake ing taun 2021 nganti 2024.

Perusahaan ngarep-arep entuk sertifikasi operator udara ing pungkasan taun iki.
Starlux ngrencanakake bakal nyewa 120 penerbangan ing wulan Juli. Total staf direncanakake dadi 620 sawise Juli lan 1000 sadurunge operasi bakal diwiwiti.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.