24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel News Warta Breaking Panama transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Star Alliance Copa sing adhedhasar ing Panama: maskapai sing paling tepat waktu

mega1
mega1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sing menang yaiku operator Star Alliance Star sing berbasis ing Copa. Liga Paktositas OAG adhedhasar 57 yuta cathetan penerbangan nggunakake data taun lengkap kanggo nggawe peringkat kinerja paling tepat waktu (OTP) kanggo maskapai penerbangan lan bandara paling gedhe ing donya.

BARU kanggo taun 2018, Liga Paktositas kalebu kinerja tepat waktu kanggo 20 rute domestik lan internasional paling sibuk ing donya, lan kategori maskapai lan bandara uga wis ditambah.

Definisi performa tepat waktu (OTP) saka OAG yaiku penerbangan sing teka utawa budhal sajrone 14 menit lan 59 detik (kurang saka 15 menit) nalika tekane / wektu budhal.

Pembatalan uga kalebu. Bandara kudu duwe minimal 2.5m kursi sing bakal dilebokake ing laporan kasebut.

Kinerja tepat waktu iku penting banget kanggo sukses ing dunia penerbangan komersial sing luwih kompetitif.

Mung rong maskapai penerbangan AS sing nduwe dhaptar 20 paling tepat waktune ing taun 2018. Hawaiian Airlines teka ing urutan nomer papat kanthi performa tepat waktu 87.52 persen, nanging Delta teka ing nomer 16 kanthi 83.08 persen penerbangan sing dijadwalake.

Antarane bandara kanthi 30 yuta kursi utawa luwih, Tokyo Haneda duwe performa tepat waktu paling apik disusul dening Atlanta lan Singapore Changi.

Rincian liyane kene

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.