24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Belize Breaking Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Tingkat Penasihat Perjalanan Belize munggah: Kadurjanan ora bisa dicekel

belize
belize
ditulis dening editor

Amarga tindak pidana sing gedhe, para pelancong disaranake ati-ati nalika lelungan menyang sisih kidul Kutha Belize.

Print Friendly, PDF & Email

Departemen Luar Negeri AS wis menehi saran perjalanan kanggo sing ngrencanakake ngunjungi Belize kanthi ati-ati amarga ana kriminal.

Kadurjanan sing parah - kayata nyerang seksual, nyerang omah, rampokan bersenjata, lan mateni rajapati - uga umum nalika awan lan ing wilayah wisata. Sebagéan penting saka tindak pidana kasar kalebu geng.

Amarga tindak pidana sing gedhe, para pelancong disaranake ati-ati nalika lelungan menyang sisih kidul Kutha Belize.

Polisi lokal ora duwe sumber daya lan pelatihan kanggo nanggapi insiden kriminal serius kanthi efektif.

Umume kriminal tetep durung bisa dirampungake lan ora ditindakake.

Yen sampeyan arep lelungan menyang Belize:

  • Waspada ing sekitar sampeyan.
  • Aja mlaku-mlaku utawa nyopir ing wayah wengi.
  • Aja nolak upaya rampokan kanthi fisik.
  • Ati-ati banget nalika ngunjungi bank utawa ATM.
  • Aja nampilake pratandha kekayaan, kayata nganggo jam tangan utawa perhiasan sing larang.
  • Ndhaptar ing Program Pendaftaran Wisatawan Cerdas (LANGKAH)kanggo nampa Tandha lan supaya luwih gampang nemokake sampeyan ing kahanan darurat.
  • Tututi Departemen Luar Negeri ing Facebooklan Twitter.
  • Delengen Laporan Kejahatan lan Keamanankanggo Belize.
  • Warga S. sing lelungan ing luar negeri kudu mesthi duwe rencana kontinjensi kanggo kahanan darurat. Review ing Daftar Priksa Wisatawan.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.