Ukraina 2019: Taun kualitas & keunggulan pariwisata

ukraina-logo-FB
ukraina-logo-FB
ditulis dening editor

Organisasi Pariwisata Nasional Ukraina pengin wisatawan ngerti manawa mbukak pariwisata ing kabeh bidang.

Print Friendly, PDF & Email

Organisasi Pariwisata Nasional Ukraina ngrayakake 2019 kanthi fokus ing kualitas pariwisata. Kepengin para pelancong ngerti manawa Ukraina mbukak pariwisata ing kabeh bidang: pariwisata panganan, pariwisata eko, pariwisata musim dingin, pariwisata laut, pariwisata budaya, uga acara lan festival MICE.

Ukraina bangga dadi negara paling gedhe ing Eropa lan mung 3 jam saka ibukutha utama. Cathetan khusus yaiku opera Odessa sing dadi salah siji saka 5 opera paling dhuwur ing donya lan Oleshky Sands - siji-sijine gurun ing Eropa. Panganan Ukraina minangka salah sawijining masakan nasional paling sugih ing planet iki, lan minangka tujuan wisata paling terjangkau ing Eropa.

Ing kene, para pengunjung bisa nemokake tanah sing sugih kanthi 7 situs Warisan UNESCO; 20,000 tlaga; Alas 11 yuta hektar; 71,000 kali lan kali; lereng salju luwih saka 100,000 meter; lan 500 km pantai lan resort. Ing sisih ngarep sing luwih trampil, ana 30,000 greja lan paroki bebarengan karo 23,000 kilometer ril sepur sing mung ngenteni digali.

Tourism has an important strategic impact on the sustainable development of every city and country in general. The concept of sustainability and quality in tourism has become interdependent, because tourism requires long-term strategies and uses natural, historical, cultural, and other resources without which interest in the tourist destination would disappear.

Organisasi Pariwisata Nasional Ukraina ngerti manawa kualitas sinonim karo tanggung jawab lan kaya ngono, kepengin supaya bisa tumindak apik tumrap masarakat lan lingkungan. Kualitas minangka masalah etika, lan iki tegese maju kanthi kualitas, keberlanjutan, tanggung jawab sosial, transparan, lan keterbukaan. Kelestarian sosial, budaya, ekonomi, lan ekologis minangka bagean saka kualitas pariwisata lan, ing wektu sing padha, njamin kelangsungan jangka panjang sektor kasebut. Luwih saka iku, keberlangsungan minangka tanggung jawab etika. Kualitas ora bisa ana tanpa etika.

As Pariwisata Ukraina ngupayakake taun 2019 sing luwih positif ing produk turis, usaha kanggo ngrawat pariwisata saka sudut pandang moral. Sanajan prekara tuku bahan bisa dibalekake utawa diijolake, kanggo ndandani pengalaman negatif ing pariwisata pancen mokal.

First impressions do count, and so for the tour operator, it’s important to do everything right the first time. The process of ensuring high quality in tourism brings benefits to every city and the whole country, its residents, and business. Quality and the desire for perfection improves image and expands the circle of tourism partners which in turn attracts new investments. It’s a circle of achievement that pays big dividends in tourism, and the National Tourism Organization of Ukraine is marching forward into the New Year with such positive goals and energy.

Tututi Organisasi Pariwisata Nasional Ukraina ing Facebook.

 

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.