News

Vietnam kanggo dadi tuan rumah Jepang - Festival Pariwisata lan Budaya Mekong

000ss_17
000ss_17
ditulis dening editor

HANOI - Vietnam bakal dadi tuan rumah Jepang - Festival Pariwisata lan Budaya Mekong wiwit Desember

Print Friendly, PDF & Email

HANOI - Vietnam bakal dadi tuan rumah Jepang - Festival Pariwisata lan Budaya Mekong wiwit tanggal 1 nganti 5 Desember ing kutha Can Can ing kidul negara kasebut, ujar laporan ing situs web Menteri Budaya, Olahraga lan Pariwisata ing dina Jumuah.

Festival kasebut bakal melu partisipasi 300 delegasi saka Laos, Kamboja, Jepang, Myanmar, Thailand lan Vietnam, ujare laporan kasebut.

Festival kasebut kalebu pameran perdagangan, pameran lan pagelaran sing nampilake budaya Jepang lan negara-negara ing wilayah Mekong.

Sajrone festival kasebut, bakal dianakake lokakarya tingkat menteri babagan budaya wilayah Mekong. Ing lokakarya kasebut, langkah-langkah kanggo ningkatake kerja sama budaya lan pariwisata antarane Jepang lan negara-negara ing wilayah Mekong bakal dibahas.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.