24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Breaking Islandia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Menyang Glacier: Atraksi wisata khas Islandia

Menyang gletser
Menyang gletser
ditulis dening editor

Gua Es kasebut dununge ing Langjökull ing Islandia lan minangka gletser nomer loro nomer loro lan produk wisata unik.

Print Friendly, PDF & Email

Operator tur Islandia saiki ngumumake yen dheweke entuk The Glacier, nambahake guwa es buatan manungsa paling gedhe ing jagad wisata sing akeh.

Langkah kasebut nuduhake kenaikan jumlah tur sing umum sing diawasi operator tur Arctic Adventures ing Islandia saben taun. Operator tur, salah sawijining Islandia paling gedhe, saiki nampi kira-kira seprapat yuta tamu saben taun. Kesepakatan kanggo nambah menyang Glacier (63,000 tamu saben taun) menyang 'Kulawarga Arktik' bakal nambah jumlah iki luwih saka 25%.

Arctic Adventures saiki duwe 260 karyawan ing bukune, lan pengadaan anyar bakal nambah tambahan 45 kanggo jumlah kepala kasebut. Tenaga kerja sing saya akeh iki dibutuhake, amarga diprediksi 2.2 yuta turis bakal ngunjungi Islandia ing taun 2019.

Ing taun kepungkur nuduhake periode pertumbuhan sing penting kanggo Petualangan Arktik, sawise gabung karo operator tur Islandia Extreme Islandia, lan saiki bubar nyipta kantor ing Vilnius (Lituania) sing arep nyewa nganti 75 wong ing telung taun sabanjure taun nalika perusahaan ngembang dadi pasar Eropa tambahan.

Jón Thór Gunnarsson, CEO saka Arctic Adventures, ujar babagan ekspansi pungkasan: "Kita ing Arctic Adventures seneng banget karo tuku Into the Glacier, sing minangka Ice Cave buatan tangan paling gedhe ing donya. Gua Es kasebut dununge ing Langjökull, glasier nomer loro nomer loro ing Islandia lan produk unik. Kajaba Into the Glacier menyang lini produk nuduhake komitmen Arktik kanggo nawakake produk bermutu kanggo para pelanggan lan dadi siji-sijine operator kegiatan ing Islandia. ”

Sinau luwih lengkap babagan Petualangan Arktik kene.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.