Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Fashion Industri Hospitality Warta Mewah Warta Industri Rapat News wong Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

The Shaken Not Stirred - Paris ketemu Karibia ing Delray Beach

0a1a-58
0a1a-58
ditulis dening Kepala Editor Tugas

The Shaken Not Stirred - Fashion for a Cause Charity Event bakal ditindakake sajrone Delray Beach's Fashion Week, nampilake perancang busana resor anyar sing paling apik ing Paris, Trisha Paterson, dihiasi nganggo berlian sing ditetes dening Aurifame Jewelry, diiringi vokal seni jiwa internasional, April Raquel. Ing wayah sore uga bakal dadi butik pop up fashion mewah, hadiah raffle sing gegandhengan karo lelungan, lan Shaken Not Stirred Martinis dening Belvedere Vodka.

Acara mewah kasebut bakal diproduksi dening Jule Guaglardi, Co-Chair and Co-Founder Delray Beach Fashion Week, desainer Roxylulu, lan mitra Zelman Style Interiors, lan diproduksi bareng dening The Victoria Desilvio Group.

Proyek Caring House lan Yayasan Organisasi Pariwisata Karibia minangka rong amal sing cedhak karo jantung Guaglardi. Wis darmabakti suwene 22 taun kanggo ningkatake kualitas urip ing Karibia liwat lalu lintas pariwisata lan kesadaran, pameran fashion perdana Guaglardi ngupaya golek dana kanggo loro amal sing nyenengake ati iki. Proyek Caring House, sing didegake 15 taun kepungkur dening Frank Mckinney, nglumpukake dana kanggo mbangun desa-desa berkelanjutan ing Haiti. Saben desa kalebu 40 omah, klinik medis lan sekolah komunitas. Sampeyan butuh $ 250,000.00 kanggo mbangun saben desa lan 27 sing apik banget saiki lagi aktif. Yayasan Organisasi Pariwisata Karibia kanggo nglumpukake beasiswa lan menehi dana kanggo siswa Karibia sing nuduhake keunggulan akademik nanging mbutuhake pitulungan finansial kanggo ningkatake pendhidhikan.

Acara kasebut bakal ditindakake ing IL BACIO, Pantai Delray tanggal 24 Januari 2019 jam 7:30 PM. Kursi Runway diregani $ 35 lan kalebu kursi sisih landasan pacu, Tas Goodie VIP, hiburan langsung, kesempatan blanja, lan 2 koktail gratis. Tiket Tiket Umum diregani $ 25 lan kalebu acara landasan pacu, hiburan langsung, kesempatan blanja, lan loro koktail gratis. 100% bathi bakal langsung menyang Proyek Caring House lan Yayasan Pariwisata Karibia.

Platinum Sponsor kanggo acara kasebut kalebu sing nemtokake kolektif mewah, ZLMN • Zelman Style Interiors lan The Presson Group. Sponsor Emas kalebu Perhiasan Aurifame, Grup Victoria Desilvio, Perdana / Il Bacio, Belvedere Vodka, VUP Media, lan OrmondeProductions. Sponsor Silver kalebu Luxuria Mobile Boutique, Peace Love Med Spa, Salon Copage, Neigal Center for Cosmetic and Laser Surgery, Tammy Benz Salon lan The Trisha Patterson Collection.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov