Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

Southwest Airlines nggayuh Perjanjian Tentatif karo Teamsters

0a1a-74
0a1a-74
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Southwest Airlines lan International Brotherhood of Teamsters, Serikat pekerja sing makili Spesialis Bahan Southwest, dina iki ngumumake manawa Kesepakatan Tentatif wis digawe.

"Perjanjian Tentatif iki menehi Spesialis Materi kenaikan gaji sing pantes sajrone kesepakatan limang taun," ujare Wakil Presiden Hubungan Tenaga Kerja Russell McCrady. "Aku ngapresiasi pitulung Dewan Mediasi Nasional lan kerja sama karo Tim Negosiasi kanggo ngrampungake perjanjian iki."

"Aku matur nuwun marang panitia amarga kerja keras lan dedhikasine kanggo maju menyang Perjanjian Tentatif sing dipimpin industri dadi anggota," ujare Kapten David Bourne, Direktur Divisi maskapai Teamsters. "Anggota kita minangka profesional penerbangan sejati, lan perjanjian iki bakal diakoni kaya ngono."

Saklawasé 300 Spesialis Material ing Southwest ngawasi manajemen inventaris operasi teknis Perusahaan ing saindenging jaringan. IBT bakal komunikasi langsung karo Karyawan babagan proses pemilihan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov