Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Kuba News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Papat turis asing tiwas, puluhan wong cilaka amarga nabrak bis Kuba

Pilih basa sampeyan
0a1a-77
0a1a-77
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bus tur nggawa 40 penumpang, kalebu 22 turis manca negara saka Argentina, Kanada, Spanyol, Amerika Serikat, Prancis, Walanda lan Meksiko, digulingake cedhak Guantanamo ing sisih wétan Kuba, mateni pitu wong lan 33 wong cilaka.

Antarane sing tiwas yaiku loro wanita Argentina, Jerman lan Prancis. Kacilakan kasebut uga nyebabake korban jiwa telung wong Kuba, miturut Radio Guantanamo.

Kacilakan kasebut kedadeyan ing dalan gedhe sing nyambungake kutha Guantanamo karo kutha Baracoa.

Para saksi ujar manawa bis, sing duweke perusahaan Via Azul, digulingake nalika sopir nyoba nyalip kendharaan liyane. Sopir kasebut ujar manawa dheweke nyopir kanthi kecepatan alon-alon, nanging ora bisa ngontrol amarga dalane wis udan ing sadawane dalan sing melengkung.

Sing ciloko ngalami fraktur lan bruises.

Spesialis karo kementerian interior nyebabake penyelidikan babagan panyebab kacilakan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov