24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Filipina Breaking News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Dusit International ngluncurake mundur pulau anyar ing Filipina

0a1a-95
0a1a-95
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dusit International wis menehi tandha ngluncurake The Beach Club ing Lubi Plantation Island, Managed by Dusit, sawijining retret pulau eksklusif ing Teluk Davao, Filipina.

Ndhaptar lokasi sing apik banget ing jantung Lubi Plantation, kutha hiburan sing direncanakake kanthi 36 hektar ing bekas kebon klapa, The Beach Club ngajak para pengunjung ngrasakake gaya urip pulau sing mewah ing tengah-tengah karang, taman karang, segara eksotis sing subur, lan subur fauna tropis.

Diduweni dening Torre Lorenzo Development Corporation, The Beach Club ing Lubi Plantation Island, Managed by Dusit minangka tahap pertama proyek telung prangka lan uga kalebu rong hotel - dusitD2 Davao lan Dusit Thani Residence Davao. Kaloro properti kasebut bakal ana ing jantung distrik bisnis pusat Kota Davao, Lanang, mung 30 menit liwat prau saka The Beach Club, lan mung 15 menit nganggo mobil saka Bandara Internasional Davao.

Hotel DusitD2 Davao dijadwalake dibukak ing wulan Februari 2019, nanging hotel Dusit Thani Residence Davao dijadwalake mbukak ing jejere properti dusitD2 ing wulan April 2019.

Mr Lim Boon Kwee, Chief Operating Officer, Dusit International, ujar, "Bukak The Beach Club ing Lubi Plantation Island menehi tandha wektu sing nyenengake kanggo Dusit ing Davao, lan kita seneng bisa menehi kesempatan para pengunjung kanggo nemu papan suci sing apik iki ing ngarep pembukaan hotel loro - dusitD2 Davao lan Dusit Thani Residence Davao. Cocog kanggo plancongan awan, acara khusus, lan rapat sing ora bisa dilalekake, The Beach Club ing Lubi Plantation Island nawakake pengalaman unik ing alam, lan kita ngarepake para pengunjung kabeh umur kanthi merek keramahtamahan sing apik sing inspirasi saka Thailand. setting pulau. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov