Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Bandara Prague terus berkembang kanthi 16.8 yuta penumpang ing taun 2018

0a1a-98
0a1a-98
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara Václav Havel ing Prague tetep tuwuh tanpa gangguan wiwit taun 2013. Ing taun 2018, kaya asil operasional paling anyar, Bandara Prague ngatasi total 16,797,006 penumpang, sing nuduhake tuwuhing 9% saben taun. Rute menyang Britania Raya minangka sing paling rame ing taun kepungkur kanthi jumlah penumpang sing paling akeh tumuju ing London. Barcelona nyathet paningkatan paling dhuwur saben taun ing jumlah penumpang sing ditangani ing rute kasebut. Rute jarak adoh uga ningkatake kinerja, meh udakara seprapat yuta penumpang tinimbang taun sadurunge.

Saklawasé 16.8 yuta penumpang ngliwati gerbang Bandara Václav Havel Prague ing taun 2018, lan total 155,530 pengangkatan lan pendaratan ditindakake. Tren positif terus ana, kanthi 9% luwih akeh penumpang sing ditangani lan meh 5% luwih akeh nindakake gerakan, tingkat tuwuhing sing luwih alon tinimbang sing sadurunge.

"Taun kepungkur tegese tuwuh tambahan kanggo jumlah penumpang sing ditangani lan rute sing wis dijadwalake rutin ing Bandara Prague. Telung maskapai penerbangan anyar ngluncurake operasional ing taun 2018 lan ana pitung tujuan anyar sing ana ing peta koneksi saka Prague. Kita bisa nambah segmen jarak jauh kanthi signifikan kanthi nambah jumlah frekuensi lan kapasitas, lan kanthi mbukak rute anyar. Akibate, luwih saka 250 ewu penumpang nggunakake sambungan jarak jauh karo Prague, sing nuduhake kenaikan 24%, "ujare Vaclav Rehor, Ketua Direksi Bandara Bandara Prague.

Wulan paling rame ing taun 2018 yaiku Juli kanthi 1,877,369 penumpang ditangani. Taun kepungkur, rata-rata, 46 ewu penumpang saben dinane liwat bandara. Total 69 operator sing nglakokake penerbangan saka Prague, ngubungake karo 171 tujuan, kalebu sawetara papan anyar kayata Philadelphia, Kutaisi, Belfast, Amman, Marrakesh, Sharjah lan Yerevan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov