Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel Nasional Abu Dhabi entuk utang kanggo entuk properti ing Dubai

0a1a-101
0a1a-101
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bank Abu Dhabi pisanan lan Hotel Nasional Abu Dhabi (ADNH) wis mlebu perjanjian fasilitas utang AED 1.6bn, sing bakal menehi ADNH kapabilitas finansial kanggo entuk hotel ing Dubai. Persetujuan kasebut ditandatangani dening Syekh Ahmed Mohammed Sultan Suroor Al Dhaheri, Wakil Ketua, ADNH lan André Sayegh, Wakil CEO Grup lan Kepala Grup Perbankan Perusahaan & Investasi, FAB.

Wakil Ketua, ADNH, Syekh Ahmed Mohammed Sultan Suroor Al Dhaheri, ujar manawa, "Perjanjian tengara iki nuduhake ambisi kita kanggo njaga pertumbuhan berkelanjutan liwat akuisisi strategis ing pasar inti kita. Ekspansi terus ing UAE ngidini kita menehi kontribusi kanggo kesejahteraan ekonomi ing saindenging negara, sing minangka aspek penting ing Wawasan Abu Dhabi 2030. "

André Sayegh, Wakil CEO Grup lan Kepala Grup Perbankan Perusahaan & Investasi, FAB, ujar: "Ndhukung Visi Abu Dhabi 2030 lan menehi kontribusi kanggo tuwuh ing saindenging UEA minangka pilar utama model pinjaman FAB. Kesepakatan iki ndhukung mandat iki lan nyorot reputasi kita minangka bank pilihan kanggo perusahaan gedhe ing UEA lan liya-liyane. Kita seneng bisa ngrampungake fasilitas pinjaman iki karo ADNH (dadi Lembaga Perusahaan UEA utama) lan kanggo ndhukung pangembangan sektor perhotelan. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov