Warta Breaking Travel News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Vanuatu

Gempa 6.6 nyerang Vanuatu

vanuatu
vanuatu
ditulis dening editor

Gempa skala 6.6 nyerang Vanuatu jam 18:06:36 UTC dina iki, 15 Januari 2019.

Print Friendly, PDF & Email

Gempa skala 6.6 nyerang Vanuatu jam 18:06:36 UTC dina iki, 15 Januari 2019.

Gempa iki dununge ana ing gisik 104.9 km (65.1 mil) WNW saka Sola, desa ibukutha Provinsi Torba ing Vanuatu ing pulau Vanua Lava.

Pusat Peringatan Tsunami Pasifik nglaporake ora ana ancaman tsunami ing Pulo Hawai'i.

Ora ana laporan kerusakan utawa ciloko.

Jarak:

  • 104.9 km (65.1 mi) WNW saka Sola, Vanuatu
  • 239.5 km (148.5 mi) NNW saka Luganville, Vanuatu
  • 509.7 km (316.0 mi) NNW saka Port-Vila, Vanuatu
  • 834.0 km (517.1 mi) N saka W, Kaledonia Anyar
  • 858.5 km (532.3 mi) ESE saka Honiara, Kepulauan Solomon
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.