24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Filipina Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Klub Pantai ing Pulo Plantation Lubi dibukak ing Filipina

Lubi
Lubi
ditulis dening editor

Dusit International ing Thailand ngluncurake The Beach Club ing Lubi Plantation Island ing Teluk Davao, Filipina. 

Print Friendly, PDF & Email

Dusit International ing Thailand ngluncurake The Beach Club ing Lubi Plantation Island ing Teluk Davao, Filipina. 

 

Diduweni dening Torre Lorenzo Development Corporation, The Beach Club ing Lubi Plantation Island, Managed by Dusit minangka tahap pertama proyek telung prangka lan uga kalebu rong hotel - dusitD2 Davao lan Dusit Thani Residence Davao. Kaloro properti kasebut bakal ana ing jantung distrik bisnis pusat Kota Davao, Lanang, mung 30 menit liwat prau saka The Beach Club, lan mung 15 menit nganggo mobil saka Bandara Internasional Davao.

 

Nanging, hotel Dusit Thani Residence Davao dijadwalake mbukak jejer karo properti dusitD2 ing wulan April 2019. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.