Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Uskup Holy See lan Venezuelan kerja sama kanggo mbantu populasi

Alessandro-Gisotti
Alessandro-Gisotti
Avatar
ditulis dening editor

Deleng Suci lan Uskup negara kasebut terus kerja sama kanggo mbantu wong-wong Venezuelan

Kamis kepungkur, Nicolás Maduro sumpah kanggo jabatan presiden kaping pindho. Direktur sementara Kantor Pers Vatikan, Alessandro Gisotti, takon karo media babagan anané ing upacara perwakilan Holy See, ngeling-eling tujuan kegiatan diplomasi Deleng Apostolik.

"Holy See njaga hubungan diplomatik karo negara-negara Venezuela, wangsulane Gisotti. Kagiyatan diplomatik kasebut nduweni tujuan kanggo ningkatake kabecikan, nglindhungi perdamaian, lan njamin rasa martabat manungsa.

Amarga alesan iki, Holy See wis mutusake bakal diwakili ing upacara pelantikan Presiden, dening Chargé d'Affaires sementara saka Nunciature Apostolik Caracas.

Deleng Suci lan Uskup negara kasebut terus kerja sama kanggo mbantu wong-wong Venezuelan sing nandhang pengaruh kemanusiaan lan sosial saka kahanan serius sing diadhepi bangsa kasebut.

Ora ana mantan presiden Amerika Latin sing duwe akun ing IOR

Gegayutan karo warta sing diterbitake Kolombia, El Expediente, ing IOR (Institute for the Works of Religion), nanggapi pitakon para wartawan babagan anané akun IOR sing bisa dihubungi presiden lan mantan presiden negara-negara Amerika Latin, Dr. Gisotti, nolak warta sing diterbitake ing artikel dening El Expediente.

IOR duwe hak kanggo njupuk tindakan legal "Sawise verifikasi karo pejabat berwenang - marang wartawan Alessandro Gisotti - Aku bisa negesake manawa ora ana wong sing kasebut ing artikel de El Expediente sing nate duwe akun karo IOR, uga durung, utawa uga wis milih akun pihak katelu, uga ora bakal - adhedhasar undhang-undhang anyar sing diadopsi dening Institut - judhul kanggo mbukak posisi apa wae. Dokumen sing dijaluk bukti kasebut salah. IOR duwe hak kanggo njupuk tindakan legal. ”