24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Panama Warta Breaking Suriname Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Suriname Turu tangi kanggo layanan udhara global anyar

Airport
Airport
ditulis dening editor

Rute anyar wiwit musim panas iki bakal dadi layanan internasional anyar pertama sing diamanake Suriname luwih saka sepuluh taun.

Print Friendly, PDF & Email

Rute anyar wiwit musim panas iki bakal dadi layanan internasional anyar pertama sing diamanake Suriname luwih saka sepuluh taun.

Anggota Star Alliance, Copa Airlines, arep ngembangake jaringan ing Amerika Selatan kanthi pesawat non-stop anyar sing nyambungake Suriname karo pusat kutha Panama.

Operator kasebut wiwitane bakal ngoperasikake rute menyang Bandara Internasional Johan Adolf Pengel (PBM) ing Paramaribo, ibukota Suriname, kaping pindho saben minggu ing Rebo lan Setu wiwit tanggal 10 Juli 2019, nggunakake pesawat Boeing 737-700.

Vijay Chotkan, Kepala Eksekutif Airport Management Ltd., sing ngoperasikake Bandara Internasional Johan Adolf Pengel, ujar: "Upaya tim lan layanan ahli ASM, pungkasane ngasilake Copa Airlines kanggo nambah PBM menyang jaringan rute.

"Suriname saiki wis nyambung karo Amerika lan kita ngajak kabeh wong teka lan nikmati alam sing ora bisa tutul lan ngrasakake budaya sing beda-beda."

Suriname, maune dikenal minangka Guyana Belanda, minangka salah sawijining negara paling cilik ing Amerika Selatan lan diwenehi kamardikan saka Walanda ing taun 1975. Kanthi pedunung udakara 560,000, gerbang utama negara kasebut yaiku Bandara Internasional Johan Adolf Pengel sing nawakake penerbangan menyang Amsterdam liwat KLM, TUI mabur Walanda lan Surinam Airways.

Omar Hashmi, konsultan senior ASM, ujar: "Suriname minangka tambahan sing apik kanggo jaringan Copa Airlines sing komprehensif lan aku ndeleng stimulasi pariwisata, bisnis lan pasar VFR sing kedadeyan ora mung ing lalu lintas lokal menyang kutha Panama nanging uga nuduhake jaringan Copa sing luwih akeh. .

"Seneng banget makarya atas jeneng Bandara Internasional Johan Adolf Pengel lan ngyakinake Copa kanggo nandur modal ing pasar Paramaribo sing lagi anyar."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.